2777
2789
عنوان

درخواست طلاق توافقی بدم بخاطر حرفای اخیرش یا صبر کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 94 پست
چقدر نامرده    تو چقدر صبوری. خدا به دلت آرامش بده چطور دلش اومده باهات اینطوری رفتار کنه. ...

خیییلی نامرده خیلی.من همه موهام سفید شده.تازه با خواهرش حرف میزدم امروز میگفت خیلی ازت شاکیه گفته خودش رفته خودشم باید بگه غلط کردم تا بذارم بیاد

خواستم شکایت کنم خانواده م گفتن اونا بدن تو خوب باش

وااا اینا نفهمن خونوادت امید دارن ابرو داری میکنن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جان هر کی دوسش داری حرف بقیه برات مهم نباشه ، فک کن من یه آدمم که کارم مشاوره اس و بهت میگم تنها ...

خودمم نظرم همینه اصلا ارزش نداره با این آدم زندگی کردن.ولی واقعا چرا انقدر طلبکاره؟

تهمتم بهم میزنه کنار این حرکاتش.کلا طلبکاره ولی من بلد نیستم حرف بزنم

حداقل نشونش سر جاش شکایت کن نفقه مهریه 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خواستم شکایت کنم خانواده م گفتن اونا بدن تو خوب باش

یکی میخواستن به ۱۰قسمت مساوی تقسیم کنه اول شوهرت بعد خونوادش ساده ساده مهر میزدی اجرا نفقه اونوقت دادگاه ادبش میکردمیومد کف پات بوس میکرد

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خودمم نظرم همینه اصلا ارزش نداره با این آدم زندگی کردن.ولی واقعا چرا انقدر طلبکاره؟

دست پیش میگیره پس نیفته

خیییلی نامرده خیلی.من همه موهام سفید شده.تازه با خواهرش حرف میزدم امروز میگفت خیلی ازت شاکیه گفته خو ...

ای بابا. انشالا مشکل حل میشه. ولی سعی کن دعوا میکنی از خونه نذاری بری.نذاریم دعوا طولانی بشه. مدت زیادی هست رفتی. خودتم میگی آدم مغروریه. ای کاش یه بار ببینیش خودت بشیمی باهاش صحبت کنی. شاید حضوری ببینتت از غرور بیجاش کم شه

چون اینقد براش بودی که فک کرده مفتی ؛ مجانی براش هر کاری کردی ؛ بچه دار شدی از بچه اش نگهداری کردی ، کارای خونه شو کردی و فک می کنم یه مقدار ام به زندگی ساده نگاه می کنین که تا الان نفهمیدی اگه سرش گرم جای دیگه نبود اینهمه دوریتو تحمل نمی کرد بزارتت به امان بی خیالی ‌.لیسانس دارین به چی فک می کنین که درک نمی کنین این موضوع هارو

.پایان
نه جانم فردا پدرش باشه ... تو جو اختناق عقده ای میشه ... بسپار به خدا  .... خدا که هست

پس چرا خدا ندید چطوری دوتا بچه هاشو تر و خشک کردم چطوری مریض داری کردم چطوری درس و مشق گفتم حمام بردم ناخن کوتاه کردم وقت و بی وقت گرسنشون بود غذا دادم.چرا خدا اینارو ندید که توی این بارداری لنقدر زجر کشیدم که با هیچی قابل جبران نیست

نه نرفتم

معلومه نرفتی که اینقد خوشبینی نسبت به آینده و فک کردی اگه سایه مردی که توی زمانی که همسرش داره بچه شو حمل می کنه رو سر بچه اش  باشه زندگی خوبی میشه .فقط یه جهنم میشه که آرزوت میشه با بچه ها بهتر رفتار کنه

.پایان