2777
2789
عنوان

درخواست طلاق توافقی بدم بخاطر حرفای اخیرش یا صبر کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 94 پست
اصلا از این نمونه همین یکیه از سنگ دلی

اگه اذیتی نمون الان جوون هستی ... اگه بد أخلاقه و اینطوریه. .. 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۳ شوهرم۴۰

توی اوج جوونی قشنگ خودتو با انتخابت بیچاره کردی اونم با دو تا بچه از کسی که نمی خوادت و جای دیگه اس دلش . از طرف دیگه که دوماه دیگه زایمان داشته باشین ؛ افسردگی بعد زایمان هم سراغ تون میاد و قشنگ نابود تون می کنه باید از همین الان فک کنین برای این مشکلا می خواین چیکار کنین

.پایان

خونواده همسرتم آدم نیستن چرا اومدن گفتن سقط کن بجا اینک بزنن پس کله شوهرت میگن طلاق سقط مگ الکی جرم شکایت میکردی ازدستسون

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
محبت و توجه پیشکشش.بدون یک ریال پول.گفت برو طلاهاتو بفروش خرج کن

دیگه قشنگ مطمئن شدم انگار زوری خونه اش زندگی می کردی که اینجوری رفتار کرده باهات ، می خوای چیکار کنی وقتی مشخصه نمی خوادت هم بچه شو .

.پایان
توی اوج جوونی قشنگ خودتو با انتخابت بیچاره کردی اونم با دو تا بچه از کسی که نمی خوادت و جای دیگه اس ...

کاملا موافقم.خودمو کشتم واسه بچه هاش و هیچکس قدر ندونست.واقعا شبانه روزی دارم فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم

خیلی اذیتم خیییلی.خودم مصمم هستم واسه جدایی ولی اطرافیان میترسوننم که این بچه پدر میخواد

به جان هر کی دوسش داری حرف بقیه برات مهم نباشه ، فک کن من یه آدمم که کارم مشاوره اس و بهت میگم تنها بزرگشون کنی بهتر از آینده ایه که با اون مرد داری ، اگه بری پیشش بار بچه ها که هیچ بار اونم باید به دوش بکشی اینجوری که شخصیت اونه

.پایان
خیلی اذیتم خیییلی.خودم مصمم هستم واسه جدایی ولی اطرافیان میترسوننم که این بچه پدر میخواد

نه جانم فردا پدرش باشه ... تو جو اختناق عقده ای میشه ... بسپار به خدا 

.... خدا که هست 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
کاملا موافقم.خودمو کشتم واسه بچه هاش و هیچکس قدر ندونست.واقعا شبانه روزی دارم فکر میکنم به هیچ نتیجه ...

واقعا داری فک می کنی و متوجه نمیشی زندگیت توی چه اوضاعیه ، اینقد عاشقی؟تا الان پیش روانشناس یا مشاور رفتی واسه مشکلت

.پایان
تهمتم بهم میزنه کنار این حرکاتش.کلا طلبکاره ولی من بلد نیستم حرف بزنم

بلد نیستی چون دهه شصتیا ذهنشون ترس داره از انجام یه کارایی ناخوداگاه ، اینهمه کنارش فقط کارگر خونه اش بودی ولی بازم مرددی که برم یا نه  ، بمونم و بکشم بدبختیارو تا پیر بشم و دلممم نابود

.پایان