2777
2789
عنوان

مامانای گل لطفا بیایین خیلی نگرانم

142 بازدید | 21 پست

من21هفته و 3روزمه امروز خیلی کم حس کردم تکون های بچمو 

از هف&ه 14متوجه حرکتاش شدم و تا دیروز کامل میفهمیدم دستمو ک روشکمم میزاشتم کامل حس میکردم

امروز از صبح چنتا تکون خیلی یواش کرده شیرینیجاتم خوردم فرقی نکرده

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستم پیاده روی کردم کلی بنظرت نگران کنندس؟

نمیدونم والا خوب تموم ریزم قبوله دیگه ، من سه روز تو شمال گشتم و سوار قایق شدم و خوش گذروندم اونقدر هسته میشدم تکوناش رو حس نمی‌کردم سه روز اصلا ولی خوب چیزی نشدپنج ماهه بودم

کلا تا ۲۶هفته حرکات کم طبیعیه ..من ۲۰هفتمه تاحالا یه بار حس کردم .

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

نگران نباش گلم.تا ۲۸ هفته همین که حسش ننی کافیه از بیست و هشت هفته به بعد باید حرکاتشو در نظر داشته باشی.طبیعیه فردا درست میشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

سلام عزیزم من ماه آخر بارداری بودم متوجه شدم تکوناش کمه رفتم نوار قلب گرفتم  ک از من ضعیف بود عمل شدم شما هم برای اینکه خیالت راحت بشه برو نوار قلب بگیر

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

نمیدونم

شاید امروز خسته بوده یا خواب بوده 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

حتما خسته شده من دو قلو داشتم یه روز دوتا اتاقو گرد گیری و مرتب کردم بچه هام تا دو روز کامل هیچ تکونی نخوردن رفتم دکتر گفت خسته شدن خوابیدن شیرینی و بستنی میخوردم فایده نداشت فقط استراحت کن تا خستگیش بره 

یه وعده غذای کامل بخور بیست دقیقه صبر کن غذا به بچه برسه بعد به پهلوی چپ بخواب نیم ساعت صبر کن اگر سه تا تکون خورد (اصلا شدتش مهم نیست)  واسه اون روز  کافیه 

بعدم کلا حرکات از 28 هفته مهم میشن تازه میگی تکونم خورده نی نی نازت نگران نباش امروز حوصله شیطونی نداشته 😉

آنچه مرا نکشد نیرومندترم خواهد کرد