2777
2789

بخاطر بقیه زندگیم به فنا رفته دیگه حسی ندارم بهش بخاطر اون مامانمو ناراحت کردم حالم از خودم بهم میخوره😭

نه کسیو دارم بهش بگم نه هیچی فقط میام اینجا خودمو خالی میکنم

اخلاقش چجوری مگه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اتفاقی بینتون افتاده مگه؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

مادرش و خانوادش کلا سه ساله که باهاشونم اصلا اصلا بهم زنگ نمیزنن اصلاها 

حتی میخواستن موقع عقدی دعوتم کنن که شوهرم بندر بود به اون زنگگ میزدن که زنگ بزن به زنت بگو واسه ناهار بیاد بماند اینکاراشون

وقتی من به شوهرم میگفتم بدتر فحش و کتک میزد

مادرش و خانوادش کلا سه ساله که باهاشونم اصلا اصلا بهم زنگ نمیزنن اصلاها  حتی میخواستن موقع عقد ...

عزیزم چرا تو عقد جدا نشدی دیگه از این واضح تر میخواستی ببینی به دردت نمیخوره این مرد؟

یعنی چی بخاطر بقیه؟بیشتر توضیح میدی؟

قرار بود مامانم اینا بیان بندر بعد گف با تاکسی میاییم

شوهرم گف خودم میرم دنبالشون

الان اومده خونه میگه بنظرت زشت نیس اونروزی بابام گف بیایین کارت دارم نرفتم الان برن ناراحت نمیشن؟؟!

گفتم یعنی چی نمیری دنبالشون گف نمیدونم گفتم خو بهشون گفتیم و واسه فردا ناهار درست کرده گف نمیدونم باز فکر میکنم منم اعصابم بهم ریخت دادو بیداد راه انداختم و زنگ زدم مامانم که نمیاد دنبالت اونم ناراحت شد😭😭😭

عزیزم چرا تو عقد جدا نشدی دیگه از این واضح تر میخواستی ببینی به دردت نمیخوره این مرد؟

فکر میکردم ادمه 

ولی بخاطر اینکاراش به خانوادش احترام نمیزارم منم بهشون زنگ نمیزنم 

خسته شدم نه دوستی نه خواهری نه هیچی ندارم که باهاشون دردودل کنم

فقط میریزم تو خودم شوهرمم میگه حقشونه مثل تو که بی احترامی میکنی

قرار بود مامانم اینا بیان بندر بعد گف با تاکسی میاییم شوهرم گف خودم میرم دنبالشون الان اومده خونه ...

ای خدا عزیز دلم غصه نخور مامانت مطمئنا ارامش تو براش مهم تره و از این قضیه ناراحت نمیشه اما سعی کن خیلی خانوادت رو درگیر مشکلاتت نکنی اگه قصد جدایی نداری

ای خدا عزیز دلم غصه نخور مامانت مطمئنا ارامش تو براش مهم تره و از این قضیه ناراحت نمیشه اما سعی کن خ ...

نه درگیرشون نمیکنم فقط خودمم که این وسط میسوزم 

امشبم بهشون گفتم که فردا منتظرمون نمونه 

متنفرم از شوهرم 

فکر میکردم ادمه  ولی بخاطر اینکاراش به خانوادش احترام نمیزارم منم بهشون زنگ نمیزنم  خسته ...

اخه دورت بگردم با این رفتارا و کتک کاری و اخلاقای خانوادش رو چه حسابی فکر کردی ادمه ببین من الان برات یه پیشنهاد دارم کع از حرف های همه ماها برات بهتره برو پیش یه مشاور خاتواده راه کار های خوبی بهت میده