2777
2789
عنوان

دوران عقد و درخواست مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 6068 بازدید | 201 پست

خیلیا با مهریه کاسبی میکنن. بره ثبت هیچی که به نام برادرت نیست مجبوره بره دادگاه. اونجاهم برادرت تقاضای اعسار میکنه. یه مبلغی ماهیانه باید پرداخت کنه. برادرت گرفتار شده. داداشت بیکار بوده چرا ازدواج کرده؟ 

چون خانمش باکرس وحق حبس داره

بله ولی اقا میتونه به راحتی بگه همسرم از من تمکین نمیکنه از نظر جنسی و به راحتی حق ازدواج بگیره شما به کتاب ها فقط توجه نکن عزیزم باید تو دادگاه بری و بیای و ببینی چحوری حکم میکنن انگار راه فرار هست که .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت داداش نداری؟ زنی ک حتی یک دقیقه زیر سقف زندگی نکرده و بیاد ادعای مهریه کنه بنظرت ظلم تو حق اون ...

اوهوم داداشم طفلک میخاست کارکنه عروسی بگیره هنوز جهازم نگرفته بودیم پدرش اومده اینتوری میگه داداشم ازهرلحاظ سالمه تازه قسطی رفته بود واسش گوشی خریده واقعا موندیم چیکارکنیم

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
شروط دوازده گانه که فقط عسروحرج نیس...بعدشم برادرایشون ماهی کمه کم باید ۴۵۰تومن نفقه بده وخب خسته کن ...

درسته که الان اگر زن حق حبس داشته باشه مرد نفقه نده دیگه شکایت کیفری نمیشه کرد؟ فقط حقوقی؟

عزیزم من خودم علاوه براینکه حقوق خوندم یکبارم درعقدجداشدم وبااستفاده ازهمین حق حبس تونستم طرفمو راضی ...

ازدواج مجدد عقدی بله عزیزم من حرفتو نقض نکردم گفتم درسته ولی راه فرار براش بسیار هست.... الان شما فکر میکنی واقعا کسایی که این شرایط دارن مرد واقعا مجدد ازدواج نمیکنه؟؟؟؟

ازدواج مجدد عقدی بله عزیزم من حرفتو نقض نکردم گفتم درسته ولی راه فرار براش بسیار هست.... الان شما فک ...

اون بحثش جداس خب میتونه صیغه کنه ولی خب خانمم میتونه بایکی دوست بشه نیازهای عاطفی و...خودشوتامین کنه ولی خب همین که آفانمیتونه تمکین بزنه خودش یه برگ برندس

س شماچی میدونین😐😐😐نه میدونین طرف چن سالشه نه میدونین دوشیزس یانه نه میدونستین قبلا صیغه کرده بوده ...

اره میدونم تقصیرخودمونه چشمامونو بستیم همینتوری خاهرشوهردختره با مادرم دوستن خیلی ازشون تعریف میکردن آدمای خوبین تازه ۵ماهه عقد کردن این حرفارو میزنن

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
اره میدونم تقصیرخودمونه چشمامونو بستیم همینتوری خاهرشوهردختره با مادرم دوستن خیلی ازشون تعریف میکردن ...

اشتباه کردین ولی خب من خودمم تویه برهه اززندگیم خمچین اشتباهی داشتم بعنوان کسی که این روزاروتجربه کردم میگم سعی کنین راه بیایین یجوری توافق کنین بره چون کاربه دادگاه برسه پای نفقه مهریه وسط بیاد روند طولانی وفرسایشی دادگاه هردوطرفوپیرمیکنه...انشالامشکلتون حل بشه

اون بحثش جداس خب میتونه صیغه کنه ولی خب خانمم میتونه بایکی دوست بشه نیازهای عاطفی و...خودشوتامین کنه ...

بله ولی اقایون زبل تر از این حرفان صیغه میکنن مهریه اقساط طولانی ماشاالله  این وسط خانم بیچاره زجر کش میشه البته این درصورتی که حق با خانم باشه ولی اگر کسی برای سواستفاده مهریه  میخواد ک قصدش از ازدواج سواستفاده باشه و غیره من به شخصه این قسمت طرف اقایون میگیرم