سلام خانما داداشم تازه ۵ماه عقد کرده دختره مهریه ش ۱۱۴سکه س گزاشته اجرا باباش میگ هم مهریه شو بده هم بیا دخترمو ببر ماام گفتیم مهریه بدیم دیگ نگه اش نمیداریم وضع مالیمون اصلاخوب نیست دختره ام قبلاصیغه بوده به مانگفته کلی ام واسش خرج کردیم گوشی گرفتیم حلقه انگشتر خیلی اعصابمون خورده چیکارکنیم کسی تجربه ای داره بگه کاربه دادگاه برسه چیکارمیکنن
بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
تصمیم دارم کلا تاپیک هامو ببندم و برم از این سایت تا آخر ماه این دخترها گربه دمشو بالا نگه میداره میان مینویسن گربه تو محلمون دمشون بالا نگه داشته بود 😂😂😂😂
زنی ک حتی یک دقیقه زیر سقف زندگی نکرده و بیاد ادعای مهریه کنه بنظرت ظلم تو حق اون مرد بیچاره نیست؟درسته مهریه حقه ولی حق کسی که یک عمر کنارهمسرش زندگی کرده و تو سختی و اسایش کنارش مونده..نه کسی ک دنبال تیغ زدن جوونای بدبخته
یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم❤️❤️AS❤️🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم❤️😍🧿
وا ۱۴ تا سکه چیه حالا دختر هم باشه ۷ تاش میرسه بهش چرا هر چی میشه زرتی میاین تاپیک میزنین حریم و زند ...
۱۴ تا یا ۷ تا
پول زور، زوره
چرا بی منطق حرف میزنید
اسی گف دستو بالشون باز نیست.
امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
باید مهرشو ببخشه ازدواج کنه درغیر این صورت نمی تونه 😶
جالب بود
امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
نه برادرم هیچی نداره ۲۲سالشه بچس رفتیم براش زن گرفتیم کاش بیشتر دقت میکردیم
بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا