سلام خانما داداشم تازه ۵ماه عقد کرده دختره مهریه ش ۱۱۴سکه س گزاشته اجرا باباش میگ هم مهریه شو بده هم بیا دخترمو ببر ماام گفتیم مهریه بدیم دیگ نگه اش نمیداریم وضع مالیمون اصلاخوب نیست دختره ام قبلاصیغه بوده به مانگفته کلی ام واسش خرج کردیم گوشی گرفتیم حلقه انگشتر خیلی اعصابمون خورده چیکارکنیم کسی تجربه ای داره بگه کاربه دادگاه برسه چیکارمیکنن
بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
خب آخه این طرف مااون دختری که عقد کرده باکره نبوده بعد یک ماه اومدو زد زیر همه چی و گفت مهر میخوام ...
اره
معاینه داره دیگه
پ چطور نامه باکرگی میگیرن
ینی اطلاع ندارین. عجیبه
امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
هیچ کاری داداشم خیلی دوسش داره فکرکنم ازسادگیمون سواستفاده کردن طلاق نمیخان فقط مهریه شو نو میخان
بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
قسط بندی میشه ببین حتی حساب داداشت نداشته باشع حسابهای شما ممکنه بسته شه ذره ذره جمع میکنن از حساب ...
نه مهریه هیچ ربطی به خانواده پسرنداره حتی اگه خانوادش میلیاردرم باشن به اوناارتباطی نداره پسره بایدپرداخت کنه مگراینکه پدرش توقبله ازدواج امضاکرده باشه که پرداخت مهریه روبه گردن میگیره