2777
2789
عنوان

دوران عقد و درخواست مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 6072 بازدید | 201 پست
به برادرت بگو ی کاری کنه بکارت دختره رو از بین ببره 

چرا

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه این طرف مااون دختری که عقد کرده باکره نبوده بعد یک ماه اومدو زد زیر همه چی و گفت مهر میخوام ...

اره

معاینه داره دیگه

پ چطور نامه باکرگی میگیرن

ینی اطلاع ندارین. عجیبه

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
وا ۱۴ تا سکه چیه حالا دختر هم باشه ۷ تاش میرسه بهش چرا هر چی میشه زرتی میاین تاپیک میزنین حریم و زند ...

خخخ مگه مجبوری بیای

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
اگر میتونید از اینکه خبر نداشتین صیغه بوده و فریب داده شما رو استفاده کنید و 114 سکه هم بهش تعلق نمی ...

خب هر چی کی میخواد این تبعیض علیه زن ها تموم بشه 

شهزاده و پرنسس
داداشت چکار کرده دختره اینکار کرده

هیچ کاری داداشم خیلی دوسش داره فکرکنم ازسادگیمون سواستفاده کردن طلاق نمیخان فقط مهریه شو نو میخان 

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
به برادرت بگو ی کاری کنه بکارت دختره رو از بین ببره  به دور از انسانیت ولی مجبور شدم اینو ب ...

وقتی از زندگی کسی خبر نداری چرا با همجنس خودت اینکارو میکنی😨بعدشم فکر کردی کنارش میخوابه یا دختر و خانوادش شعور ندارن 

متاسفم برات

گه باکره باشه حق حبس داره که میتونه هم ماه به ماه نفقشوبگیره هم تاوقتی کامل مهریه پرداخت نشده میتونه ...

😂😂

عجب

حالا از کجا میدونی اینارو

قانون طرفدار مرد

زن تمکین نکنه

نفقع نمیده که هیچ

میتونه مجدد ازدواج کنه

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 
قسط بندی میشه ببین حتی حساب داداشت نداشته باشع حسابهای شما ممکنه بسته شه ذره ذره جمع میکنن از حساب ...

نه مهریه هیچ ربطی به خانواده پسرنداره حتی اگه خانوادش میلیاردرم باشن به اوناارتباطی نداره پسره بایدپرداخت کنه مگراینکه پدرش توقبله ازدواج امضاکرده باشه که پرداخت مهریه روبه گردن میگیره

هیچ کاری داداشم خیلی دوسش داره فکرکنم ازسادگیمون سواستفاده کردن طلاق نمیخان فقط مهریه شو نو میخان&nb ...

برن سرخونه زندگیشون داداشتم بگه مهرشو میدم اونم فقط ب زنم بعد یکی دوسال دختره دل میبنده یادش میره 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
هیچ کاری داداشم خیلی دوسش داره فکرکنم ازسادگیمون سواستفاده کردن طلاق نمیخان فقط مهریه شو نو میخان&nb ...

داره کاسبی میکنه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت