2777
2789
عنوان

دوران عقد و درخواست مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 6072 بازدید | 201 پست
چرا اجرا گذاشته مشکلی با برادرت داره

هیچ مشکلی ندارن باباش میگ مهریه شو بدین بیاین دخترمو ببرین 

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه میشه  یکی تو عقد یکی باشه بره صیغه بشه 🤔🤔😨😨

این همه زنای متاهل میرن دوس پسر میگیرن بدون صیغه😐 اینم صیغه رسمی نمیکنه کنه غیررسمی

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
اره دختره ولی خب نداریم بدیم 

قسط بندی میشه

ببین حتی حساب داداشت نداشته باشع

حسابهای شما ممکنه بسته شه ذره ذره جمع میکنن از حسابا خانوواده بهش میدن

شاید هر 4 / 5 ماه یکی بشه ولی اینطوریم هستش!

خب قبلا صیغه بود پنهان کرده بد و بیراه حقشه شکایت کنه پسره و ثابت بشه اصلا عقدش باطله

نباید دروغ میگفته درسته

ولی ما قاضی نیستیم که حق بقیه رو تعیین کنیم

سرده  سر پره سردرده....ببین نبودنت با من چه کرده...

عزیزم داداشت باید روزی که ۱۱۴ تا سکه رو مهرش میکرد فکر امروزم میکرد.. الانم چاره ای ندارین مجبورین پرداخت کنین .. چون فکر نمیکنم بتونین به راحتی ثابت کنین قبلا صیغه بوده 

ماهم تو فامیل یکی اینجوری داریم ولی اوشون یک ماه عقد بود زد زیر همه چی بعدم فهمیدیم دوبار قبلا عقد ...

اینا اگه نگفته باشن از قبل وادعای باکرگی وازدواج نکردن کنن میشه ازشون شکایت کرد عقد رو فسخ کرد

#نه_به_فمینیسم
هیچ مشکلی ندارن باباش میگ مهریه شو بدین بیاین دخترمو ببرین 

پس دنبال تیغ زدنن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
نه ولش کن یکم به دور از انسانیت 

بیا خصوصی بگو😄😄

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین
خب اینا که میدونستن صیغه بوده، مگه کسی این شرایط داشته باشه و بعد با ی نفر دیگه عقد کنه باید فسخ بشه ...

اگه تو عقد نامه لفظ دوشیزه اومده باشه 

ب علت فریب عقد باطله

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁