2777
2789
عنوان

عمه شوهرم تاالان چندبار زنگ زده گفته نوتون چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 105 پست
منم اولش فکرکردم به بیتکوبین ربط داره تااینکه تاپیک وخوندم ودوزایم جاافتاد هرچند الانم باخودم میگم ...

😬😬😬😄😄😄 من ب انرژی هسته ای فک کردم. ذره و.... 

بعد گفتم عمه شوهر، انرژی ذرات و.... 🤦‍♀️

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
کلا بعضی عمه های شوهر حس قرابت بی جایی با آ دم دارن😑 دمشون باید چید خیلی پررو بشن

اره دقیقا تا عروس نداشتن من راحت بودما پسرش ک زن گرفت مقایسه ها شروع شد خب هرکس دوس داره ی جور زندگی کنه اونا سالگرد ازدواجشون سه نفره بودن ولی ما خب تصمیم نداشتیم فعلا بچه بیاریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان میگه عمه شوهرش هی میپرسه بچه شما جنسیتش چیه چون از مادرشوهر اسی میپرسه میگه نوه شما جنسیتش چ ...

😄

ولی  ما با هم‌رفت و امد داریم. با احترام. حتی با دختر عمه و پسر عمه ها هم همینطور ولی هیچوقت در کار هم فضولی نمیکنیم. 

واقعا ادم قطع رابطه کنه راحت تره😐 خداحفظش کنه دختر نازتو عزیزم 😍 اره برا منم ی مراسمی تو مسج ...

اصلا من نمیدونم به کسی چه مربوطه الان دختر من ۲ سالشه هیچ کدوم ندیدنش😑 ولی اون موقع همه یه زِری میزدن اعصابمونو به هم میریختن یادمه زندایی شوهرم چند بار تو خونه پدرشوهرمینا به من گفت سر نماز واسه ت دعا کردم سال بعد این موقع خدا یه دختر بهت بده😑 به قول شما آخه نوه خودشم دختر بود انگار دختر بده که اینجوری میگن من که راضیم و دیگه بچه نمیخوام دخترم یکی یه دونه می مونه😍

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اشتبا کردن. بعد نداره. فقط سالم باشه. هرچه از دوست رسد نیکوست. نباید بگی دخترباشه وگرنه ارزش جمله او ...

اره واقعا انقد گفتن ک پسر دوس دارید اینام گفتن پسر داریم دگ هرچی باشه خوبه اینم گفته داداش دختر دوس نداره اینام گفتن اتفاقا دختر بیشتر دوس داریم😁 حالا انشالله نینیم سالم باشه زودی بیاد بغلم دگ هیچ ارزویی ندارم😍😍😍

ببخیال برا منم همین بودن زندایی های شوهرم همش فضولی میکردن ولی نمیدونم چه مرضی تو وجود بعضیا هست بفه ...

اره والا نمیدونم چرا هی کنجکاون حالا بچه من شاید سالی ی بارم اینارو نبینها😁

اره دقیقا تا عروس نداشتن من راحت بودما پسرش ک زن گرفت مقایسه ها شروع شد خب هرکس دوس داره ی جور زندگی ...

دقیقا منم ۶ سال بعد ازدواج بچه دار شدم واسه همین حرف و حدیث زیاد بود به قول شما بقیه عروسای فامیل سر سال نشده ۳ نفر بودن

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اصلا من نمیدونم به کسی چه مربوطه الان دختر من ۲ سالشه هیچ کدوم ندیدنش😑 ولی اون موقع همه یه زِری میز ...

عزیزم خداحفظش کنه برات😍

اره واقعا نمیدونم چرا اینطورین من از هیچ کس سوال خصوصی نمیپرسم اخه بچه دار شدن ی چیز خیلیییی زیاد خصوصیه چجوری روشون میشه نمیدونم😁

ببخیال برا منم همین بودن زندایی های شوهرم همش فضولی میکردن ولی نمیدونم چه مرضی تو وجود بعضیا هست بفه ...

در حالیکه روایت داریم هروقت زنی، بچه بدنیا اورد، از جنسیتش نپرسید و فقط بپرسید سالمه؟ اگر گفتن بله، بکید الحمدله. 

من شخصا ب خاطر این روایت ب دلم میاد جنسیت بجه کسی بپرسم‌.حتی بعد از تولد. تا خودشون بگن. فقط اگه نگن، از روی فضولی میپرسم اسمش چیه. ک از رو اسم بفهمم. وای ب روزی ک اسم عجیب غریبه🤦‍♀️🤦‍♀️ و م۵لوم‌نیس دخترونه س یا پسرونه😬

ب نظرم‌پرسیدن جنسیت، اونم قبل از تولد، اصلا مورد نظر خدا نیس.چون رسم جاهلیتع.  حالا بعد از تولد و بعد از هطمینان از سلامت مادر و بچه، یه چیزی

آخی عزیزم پس حسابی خوش ب حالشه خیلی خوبه اینجوری 😍😍😍

آره جاریم ۳ ماه بعد من حامله شد ۲ بار رفت سونو هی میگفت کاش دختر بشه یه پسرم داره اما اینم پسر شد حالا چپ میره راست میاد میگه دختر تورو بیشتر از پسر من دوست دارن🙄

اره واقعا انقد گفتن ک پسر دوس دارید اینام گفتن پسر داریم دگ هرچی باشه خوبه اینم گفته داداش دختر دوس ...

ان شالله. واسه نی نی منم دعا کن🙏❤خدا سالم بهمون برسوندشون. و سالم‌نگهشون داره. دیگه هیچی نمیخوایم. 

اره واقعا انقد گفتن ک پسر دوس دارید اینام گفتن پسر داریم دگ هرچی باشه خوبه اینم گفته داداش دختر دوس ...

فقط سلامتی بچه مهمه دختر و پسر نداره ایشالا این چند ماهم زود بگذره جیگرتو بغل کنی😍

آره جاریم ۳ ماه بعد من حامله شد ۲ بار رفت سونو هی میگفت کاش دختر بشه یه پسرم داره اما اینم پسر شد حا ...

😁😁😁

خدا هم تو کار بنده هاش مونده کلا ناشکریم 😥

من برام جنسیت زیاد فرقی نمیکنه چون اولیه بعدم هماتوم گرفتم فک کردم خدای نکرده نینیم چیزیش شده تا سونو گفت سالمه خداروشکر کردم چ فرقی داره اخه دختر یا پسر هربچه شیرینی خودشو داره دگ😍 نی نی من فعلا راحته نوه اوله از خانواده خودم نوه چهارمه 😍