2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لطف میکنی سوال منم جواب بدی،36سالمه پوستم خیلی افتضاحه لک.جای جوش.اسکار.منافذ.چروک.چروک دورچشم ...

عالیه سرم طلا معرکس ها معرکه 

این محصول بهترینه ولی اگر هزینش سنگینه از پک ضد لک mnd استفاده کن همراه با ابرسانmndو کرم مرطوب کننده سوپر استار 

برای جوش های سرسیاه و منافظ باز پوستتم میتونی از بلک ماسک استفاده کنی

ميگن اشعه ي ليزر به جاهايي ك موي كم و نازك مثل صورت داره  اگه بخوره باعث تحريكشون ميشه و م ...

نه من خیلی موهای ضخیمی داشتم مثل مردا ریش درمیاوردم  الان مثل کرک شده و خیلی راضی ام 

خدایاشکرت🐣  
کلا چند جلسه باید رفت تا به نتیجه دلخواه رسید؟ماندگاریش تاچه مدته؟

حداقل هفت جلسه بايد بري به فاصله ي چهل روز يكبار، بعد از هفتيم جلسه ميشه دوماه يكبار سه ماه يكبار و در نهايت سالي يكبار 

از جلسه ي اول كه ليزر رفتم بعد از پونزده روز ريزش موهاي بيكيني داشتم كه از اون به بعد پراكنده درميومد موهاش و نازك تر شده بود

عالیه سرم طلا معرکس ها معرکه  این محصول بهترینه ولی اگر هزینش سنگینه از پک ضد لک mnd استفاده ک ...

ممنون عزیزم آخه از چندنفر که سرم طلا استفاده کرده بودن پرسیدم ناراضی بودن میگفتن اصلا تاثیر نداشته براهمین دو دلم که هزینه کنم یا نه؟

😍😍خدایا شکرت