2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای زیر بغل و بیکینی میرم فقط برای بیکینی توخونه بیحسی میزنم مشما میزارم روش و میرم برای لیزر در ...

بی حسی رو خودتون تهیه کردین یا همونجایی که میرین بهتون داده ؟

من ۵ جلسه رفتم جواب نداد تازه من پر مو نیستم فگر می کنم دستگاهش تقلبی بود ،شما تو تهران لیزر کردید

بله تهران ميدان هروي دكتر داود قطريفي( پوست مو) ولي خانوما انجام ميدن ليزر رو

کرم دور چشم mnd

عزیزم لطف میکنی سوال منم جواب بدی،36سالمه پوستم خیلی افتضاحه لک.جای جوش.اسکار.منافذ.چروک.چروک دورچشم😐😐چی استفاده کنم؟نمیدونم چرا تو این سن دوماهه جوشای بدی میزنم میگم شاید هورمونیه

یه سرم طلا هست مارک بلک بری به نظرتان خوبه استفاده کنم؟

😍😍خدایا شکرت
سلام .من صورتم خیلی خشکه .چیکار کنم؟

باید از کرم مرطوب کننده پسته سوپر استار و کرم ابرسان mnd استفاده کنی صورتتو به هیچ عنوان با صابون شامپو بچه یا شامپو های دیگه نشون پوستتو داغون میکنه فقط با فیس واش بشور مثل ژل شستشو mnd

چه عوارضی ؟من چهار جلسه رفتم مشکلی ندارم

ميگن اشعه ي ليزر به جاهايي ك موي كم و نازك مثل صورت داره  اگه بخوره باعث تحريكشون ميشه و موي ضخيم تر درمياد 

علاوه بر اين بعضيا پوستشون واكنش ميده جوش و آكنه ميزنن من براي همين ميترسم تا الان انجام ندادم اخه موهاي صورتم زياده و از اصلاح هم خسته شدم