2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش زیاده ؟ قبلش بی حسی میزنن ؟ من این هفته جلسه اولمه میخوام برم یکم میترسم 

من برای زیر بغل و بیکینی میرم فقط برای بیکینی توخونه بیحسی میزنم مشما میزارم روش و میرم برای لیزر دردش قابل تنظیمه اگه خیلی دردت بگیره درجشو برات کم میکنن دردش اینجوریه که انگار سوزن سوزنت میکنه

شمامشاوره موهستی چندوقته شامپوپلاس پروتین گلرنگ میزنم موهام ریزش پیداکرده موهامم چربه چیکارکنم😢

پوستت حساس شده به این شامپو اگر ریزش موهاتم به خواطر حساسیت به شامپو و چرب بودن پوستتو و پاک نشدن چربی از سطح پوستته که ریشه موهاتو ضعیف کرده باید از شامپو ماکادمیا مورال اپ استفاده کنی

خير سفيدها با موهاي سياه بيشتر جواب ميگيرن اينو ديگه همه ميدونن

من برعکس فرمایش شمارو هم دیدم.بهر حال شاید بخاطر دستگاه باشه

میشه برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین؟من هر امضایی ک درخواست صلوات کرده باشه میفرستم امیدوارم شما هم برا من بفرستین  
من دارم بیکینی میرم ، چهار جلسه رفتم فعلا بدک نبود 

امضات👌🏃🏃🏃

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
پوستت حساس شده به این شامپو اگر ریزش موهاتم به خواطر حساسیت به شامپو و چرب بودن پوستتو و پاک نشدن چر ...

ممنون دوست عزیزیه سوال دیگه  من دورچشمام چروک ریزافتاده چی بزنم۲۶ سالمه

اللهم.صل علی محمدوآل محمد.عجل فرجهم وآل طاهرین💝
اصن دون دون نيست ژيلته كه باعث دون دون ميشه شش ماهه ژيلت نميزنم عين پوست صورت شده يك دست

من ۵ جلسه رفتم جواب نداد تازه من پر مو نیستم فگر می کنم دستگاهش تقلبی بود ،شما تو تهران لیزر کردید