2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شش ماهه دارم ميرم خيلي خوبه ولي از جلسه ي پنجم به بعد نتيجه ي دلخواهو ميگيري 

درد هم داره بستگي به استانه ي تحملت داره

ولي بخدا ارزششو داره بيكيني من عين مال پوست بچه شده سفيييد و براق بدون مو

خیلی دلم میخواد انجام بدم ولی رنگ پوستم سبزس سفید نیستم نمیدونم برام جواب میده یانه

منم رنگ پوستم سبزه روشنه اینجا که من میخوام برم فقط گفت موهات نباید نازک باشه مثلا موهای دستم چون نازکه گفت اگه لیزر بشه پرتر میشه نمیشه دستت رو انجام بدیم ولی حرفی از رنگ پوست نزد مگه مهمه ؟🤔

من میخواستم انجام بدم ازوقتی تو سایت شنیدم یه خانمه که اچ پی وی داشت دکترش گفته ممکنه از لیرز بیکینی ...

عزيزم الان ديگه همه جاهاي معتبر سريِ يك بار مصرف و يا شخصي دارن من دارم هربار ميرم با خودم ميبرم هيچ مشكلي هم خداروشكر پيدا نكردم

من دارم بیکینی میرم ، چهار جلسه رفتم فعلا بدک نبود 

جلسه ای چند

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه