2777
2789
عنوان

با بوی زهم مرغ پخته شده(خورش مرغ) چکار کنم؟چجوری بپزمش ک بو نده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7754 بازدید | 66 پست
مرغ و برنج

من چند نوع روش پخت بلدم . ولی این بهترینه . پیازپ رنده کن برا دو نفر یه پیاز درشت  رنده کردی یه کمی تفت بده بعد مرغاتو بریز روش و کلس تفت بده طلایی بشن هردو  بعد اگه میخوای قرمز بشه خوب رب گوجه تفت داده شده بریز با فلفل سیاه تازه یه پر فلفل دلمه یه کم هویج و دم کرده زعفرون غلیظ سه قاشق . یه چوب دارچینم بریز .ب علاوه دو لیوان اب بزار یه ساعتو نیم بپزه شعله ملایم

امروز نزدم ولی بازم بو میده ذائقه س عزیزم دارچین تو بیشتر دستورا هس

عزیزم پس تواز مرغ بدت میاد من از بوی گوشت گوسفند متنفرم هیچ وقت لب نزدم اصلا خونه ای که گوشت گوسفند پخته باشه هم نمیتونم برم

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زعفران سرخش کنم؟

کره و روغن بریز توی تابه مرغ هایی که تازه ست رو بچین توش بدون خساست زعفران خشک رو بپاش روی مرغ هات همون موقع نمک بزن و بذار سرخ بشن کامل

عطرش کل آپارتمان رو که برداشت میفهمی باید سس درست کنی مرغ ها رو درمیاری توی همون روغن و کره رب تفت میدی زمانی رب خوب تفت خورده که دون دون شده باشه رب خوب سرخ نشده باشه اونم طعم مرغ رو خراب می‌کنه به جای سس قرمز سست نارنجی و کف دار میشه 

به رب فلفل سیاه بزن نمکشو اندازه کن

آب جوش بریز دو تا قل خورد مرغ ها رو دوباره بچین توی سس 

خورشت وقتی جا افتاد نباید اندازه استخر آب داشته باشه و نباید رب خالی باشه

مرغ ها روی هم روی هم نباشه مزه لهیدگی مرغ از روی هم بودنه 

بستگی به مزاجتون داره آبغوره یا آبلیمو بزن بذار جا بیفته

عزیزم پس تواز مرغ بدت میاد من از بوی گوشت گوسفند متنفرم هیچ وقت لب نزدم اصلا خونه ای که گوشت گوسفند ...

نه اتفاقا مرغ دوستدارم روشمو عوض میکنم یبار با زعفران سرخ کنم ببینم چه میشه

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
خداییش این همه چیز میز می‌ریزید توی مرغ مزه شلم شوربا نمیده ؟ 🤣🤣🤣🤣  مرغ میخوای بو نده چند ...

چقد درست گفتی

تموم بو مرغ از خون و استخونشه 

یا تیکه های خونی ک دلمه شده و ب قول شما بعضیا‌میخورن🤧

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
چقد درست گفتی تموم بو مرغ از خون و استخونشه  یا تیکه های خونی ک دلمه شده و ب قول شما بعضیا‌می ...

ویی یادم میفته از تیکه های خونی که خونه یه نفر دعوت بودیم و اونا میخوردن عوقم میگیره

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
ویی یادم میفته از تیکه های خونی که خونه یه نفر دعوت بودیم و اونا میخوردن عوقم میگیره

🤣🤣🤣اره تازه بعضیا اون دم مرغم میخورن 🤣

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
🤣🤣🤣اره تازه بعضیا اون دم مرغم میخورن 🤣

مرغ و با پیاز فلفل دلمه ای  و دارچین با آب بذار بپزه بعد نیم ساعت آبشو بریز مرغارو خوب بشور بعد ...

بعدش سرخش کنم و با سس بپزمش؟

مرغ و با پیاز فلفل دلمه ای  و دارچین با آب بذار بپزه بعد نیم ساعت آبشو بریز مرغارو خوب بشور بعد ...

اون فلفل دلمه رو هم دور بریزم؟

چقد درست گفتی تموم بو مرغ از خون و استخونشه  یا تیکه های خونی ک دلمه شده و ب قول شما بعضیا‌می ...

دقیقاً 

این فک فامیلای شوور ما حتی از خوب شستن مرغ دریغ میکنن بعد میان میگن آشپزی به دسته به دستمون غذا خوشمزه نمیشه خو خوب بشور لامصب بد شد من گردن میگیرم

خونه خودشون میری مهمونی همه ظرف های خورشت پر میاد پر برمیگرده میگن کم خوراکیم میان خونه ما دیس پر می‌کنی سه سوته خالی میشه میگن نمیدونیم چرا میایم اینجا اشتهامون باز میشه نوش جونشون خداییش من خوشم نمیاد لقمه کسی رو نگاه کنم ولی همین دستور مرغمو صد بار تا حالا پرسیدن ولی حتی یه بار هم زحمت نمیدن خوب درست کنن فقط میپرسن صد بار گفتم اونی که توی استخوان رون هست جیگر نیست اینو نباید بخورین این خونه 😭😭😭😭😭😭 ولی سری بعد میری باز می‌بینی همونجا هست تازه میخورنش

یه سری مادرشوهرم مرغ هاشو مثلا شست خواست بره یه چیز بخره بیاد من خونه شون بودم سریع رفتم همه اون تیکه های خون رون ها رو درآوردم دوباره شستم خیالم راحت شد😃