2777
2789
عنوان

با بوی زهم مرغ پخته شده(خورش مرغ) چکار کنم؟چجوری بپزمش ک بو نده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7739 بازدید | 66 پست
پیاز سیر فلفل دلمه چوب دارچین و زعفرون غلیظ میزنم  هیچ بوی بدی نمیده

همینا رو میریزم ولی سیر نمیزنم مامانم تنش میخاره

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
الان من میگکم چطور درست کرد بوداد بیا بگوووووو عمرا بو بده مگه به مرغ دارچین میزنن دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

ما میزنیم تو همه غذاها خیلی خوشمزه میشه

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق تجربه ی خودم هر کار میکردم باز یکم بو میداد ، راهش یک سر یا دو سر سیر کامل بصورت بُته،  بدون اینکه پوست بکنم یا نصف کنم، میشورم داخل آبش میندازم. قبل از کشیدن غذا درشون میارم. دوم استفاده از ادویه ی : چاشنیِ زعفرانیِ گلستان هست که بی نظیره . سوم یکم زعفرون.

اگه منظورت خوراکه من مرغ که با پیاز اب پز کردم سرخش میکنم پیاز تفت میدم رب و رب اناره دوتا قند میندازم ی لوان اب میریزم مرغ میندازم توش بعدکه جا افتاد سیب زمینی سرخ میکنم خیلی هم خوش مزه میشه اصلا هم بو نمیده دارچین گلتب اینا چیه به نظرمن دارچین گلاب فقط تو شله زرد خوشمزه میشه

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
گلاب دارچین بدمزه نمیشع؟ من فقط موقع اپز شدنش پیاز درسته میدازم  مرغ خوشبو میشع

نه اتفاقا خیلی خوش طعم میشه 

خداییش این همه چیز میز می‌ریزید توی مرغ مزه شلم شوربا نمیده ؟ 🤣🤣🤣🤣 

مرغ میخوای بو نده چند تا نکته داره یک اینکه استخوان مرغ نباید شکسته باشه خون پس میده مرغ بوی گند میگیره مرغ باید خوب شسته شده باشه اون قسمت خونی که توی مغز ران مرغ هست باید کاااامل در بیاد بعضیا اونو میخوررررررررن 😭😭😭😭😭😭  مرغ باید خوب بسته بندی شده باشه و زیاد توی فریزر نمونده باشه بعضاً دیدی یه تیکه مرغ از کیسه ش در اومده و در معرض هوا سفید شده ؟ همون گند می‌زنه به مرغ

همه اینا رو رعایت کنی به مرغ زعفران بزنی با کره سرخ کنی و یا پیاز بزنی عمرا بو نمیده

بدخوراک ترین آدمی که توی فک فامیل وجود داره که توی مهمونی ها فقط خالی خالی ته دیگ میخوره  مرغ های منو با لذت میخوره فقط هم همینا رو رعایت میکنم اگر توی کره سرخ کنم زعفران میزنم دیگه پیاز هم نمی‌زنم 

مارک مرغتونو عوض کنید.دیگه اگه همه اینارو میزنی باز بو میده مشکل از مرغه

بنظرم پرستو اصلا بو نمیده

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
سير، فلفل دلمه ، برگ بو و اينجور چيزا خيلى كمك ميكنن 

میزنم همه ایناهایی که شما میگینو بازم بوی زهم میده خیلیییی سرخش میکنم آبلیمو پیاز  و.... هم میزنم ولی بازم

میزنم همه ایناهایی که شما میگینو بازم بوی زهم میده خیلیییی سرخش میکنم آبلیمو پیاز  و.... هم میز ...

پس مشكل از مرغته . مرغ سبز يا ثمين بگير

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
میزنم همه ایناهایی که شما میگینو بازم بوی زهم میده خیلیییی سرخش میکنم آبلیمو پیاز  و.... هم میز ...

شما خواهشا گلاب دارچین نزن به مرغات

مطمئن باش خوب میشه

مگه شله زرد میپزی 

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
شما خواهشا گلاب دارچین نزن به مرغات مطمئن باش خوب میشه مگه شله زرد میپزی 

هزاران بار لایک

خداییش این همه چیز میز می‌ریزید توی مرغ مزه شلم شوربا نمیده ؟ 🤣🤣🤣🤣  مرغ میخوای بو نده چند ...

با زعفران سرخش کنم؟

شما خواهشا گلاب دارچین نزن به مرغات مطمئن باش خوب میشه مگه شله زرد میپزی 

امروز نزدم ولی بازم بو میده ذائقه س عزیزم دارچین تو بیشتر دستورا هس