2777
2789
عنوان

با بوی زهم مرغ پخته شده(خورش مرغ) چکار کنم؟چجوری بپزمش ک بو نده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7756 بازدید | 66 پست

گلاب دارچین بدمزه نمیشع؟ من فقط موقع اپز شدنش پیاز درسته میدازم  مرغ خوشبو میشع

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سرخش کن حسابی مرغاارو بردار تو روغنش پیازو سرخ کن اخر زردچوبه فلفل و نمک فلفل دلمه و هویج و سیرو اضافه کن تفت بده رب و بریز یکم تفت بده دو لیوان اب بریز بذار بجوشه مرغارو بریز زیرشو کم کن تا بپزه یک ساعت و نیم یا دو ساعت.همین

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

گلاب و اینا نریز بد میشه 

دوتا ساقه بزرگ کرفس بنداز و بعد در بیار 

بعدشم قبلش قشنگ سرخ کن یا ی شب قبلش با فلفل و زردچوبه و اینا مزه دارش کن 

بعدم یکم اب لیمو بزن اخرای پختش 

الو خورشتی ام بریزی دیگ بو نمیده

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

من براخورش اول مرغو توقابلمه میزارم روش آب می‌ریزم نمک و زردچوبه و یکم پودرسیر یکم فلفل دلمه میریزم توش ب جوش ک اومد ابکشش میکنم بعدسرخش میکنم باپیازرنده شده و زردچوبه و پودردارچین و نمک و رب میزنم و خلاصه.....بو هم نمیده اصلا

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹

تقریبا رستورانی / نذری هم اینطوره دیگه

و فکر کنم همه بلدیم اینو

ولی خب حدودیش اینه

که روغن رو تو تابه میریزی (نذری چون زیاده نمیشه حجم زیاد کره ریخت چون میسوزه تا همه مرغها سرخ بشن)اما برا خودتون میتونی کره بریزی زیاد و توش سرخ کنی اینور اونور مرغ رو(مرغ خام رو)

میزاریم کنار

ی پیاز سایز متوسط خرد و تفت میدیم وقتی نرم شد

بهش یه دونه فلفل دلمه و ی هویج که خرد کردیم اضافه میکنیم

یکم باهم تفت میدیم

بهش ی قاشق سرپررب اضافه و باهم تفت میدیم مجدد

بعد نمک فلفل  زردچوبه اضافه وتفت خوب

دولیوان اب اضافه میکنیم

میزاریم اب ومواد بجوش بیاد قشنگ

بعد میریزیم رو مرغهای سرخ شده

زعفرون ابلیمو هم اضافه میکنی

میزاری اروم اروم بپزه

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...