2777
2789

چه علائمی دارین تو این هفته؟کی میرین غربالگری ؟

من شکمم انگار اصلا بزرگ نشده خیلی نگرانم

فقط بعضی وقتا زیر شکمم یه نبضی حس میکنم 

خیلی میترسم برم سنو بگه بچه رشد نکرده خدای نکرده چون شکمم خیلی کوچولوئه اشتهامم خیلی کم شده 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
عزیزم هنوز زوده شکمت پیدا بشه صبر کن من از هفته ۱۵ اینا یکم پیدا شد

مرسی قربونت برم جدی؟؟؟ خیلی استرس دارم اخه حس میکنم همون شکم شل و ول قبل بارداریمه اصلا مث شکم زنای حامله نیستتتتتت خیلی غصه میخورم

تنها چیزی که باعث میشه باور کنم حاملم همین نبضه ک تو رحمم میزنه دیگه هیچچچچ علائمی ندارم شما هم تو هفته دوازده هیچی از نی نی حس نمیکردین؟

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هفته ۱۳ ام شکمم رشد کرده.از یک ماه پیش رشد کرد تقریبا.عربالگری نرفتم و نمیرم.این هفته ترشحای بی رنگ شبیه آب دارم هی حس میگنم خدایی نکرده کیسه ابم سوراخ شده😐

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
مرسی قربونت برم جدی؟؟؟ خیلی استرس دارم اخه حس میکنم همون شکم شل و ول قبل بارداریمه اصلا مث شکم زنای ...

من از هفته ۱۴ حس کردم تکوناشا مثل نبض بود.تا قبل هفته ۱۵ اصلا باور نمیکردم که حاملم اخه علائمم نداشتم😂اما حالا تا دلت بخواد تکون میخوره انگاری اومده شهربازی وروجک خانم

من هفته ۱۳ ام شکمم رشد کرده.از یک ماه پیش رشد کرد تقریبا.عربالگری نرفتم و نمیرم.این هفته ترشحای بی ر ...

خوشبحاااالت شیکمت جلو اومده من حس میکنم اصلا نی نی رشد نکرده بقیه میگن اومده جلو ولی خودم حس نمیکنم فقط وقتی غذا میخورم حسابی میاد جلو خخخخ

اره منم همون ترشحات آبکی رو دارم و دقیقا توهم میزنم کیسه آبه خخخخ 

عزیزم چرا نمیری غربالگری ؟؟ من ک روزشماری میکنم برم ببینمش از سلامتش و رشدش خیالم راحت بشه

خوشبحاااالت شیکمت جلو اومده من حس میکنم اصلا نی نی رشد نکرده بقیه میگن اومده جلو ولی خودم حس نمیکنم ...

نه هرکسی یجوره خب دیگ یکی دیر میاد جلو یکی زود.همینجوری نمیرم

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من از هفته ۱۴ حس کردم تکوناشا مثل نبض بود.تا قبل هفته ۱۵ اصلا باور نمیکردم که حاملم اخه علائمم نداشت ...

اره دیگه همون تا قبل اینکه تکون بخوره انگار ادم باور نمیکنه که حاملس منم یه نبضی حس میکنم مخصوصا وقتایی که ریلکس میکنم ولی تکون نمیخوره 

ای جااانم انشاالله بسلامتی نی نی نازتو بغل بگیری عزیزدلم برای منم دعا کن نی نیم سالم باشه خیلی نگرانشم

نه هرکسی یجوره خب دیگ یکی دیر میاد جلو یکی زود.همینجوری نمیرم

اره خب بستگی به سیستم بدنی مادرم داره

کار خوبی میکنی این سنوها برا نی نی ضرر داره کاشکی منم میتونستم نرم 

ممنونم گلم همچنین شما گلم😍

مرسی فداتشم