2777
2789
عنوان

من حسودم به خانواده شوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 212 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ...

بخدا همه اقوام میگفتن چطور روشون شد هیچی نگفتن 

تازه همین خواهرشپهرم رفت برا شوهرم خواستگاری 😂😂😂😂

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من خواعرشوهرم پارسال رفتن سفر با ماشین ما تصلدف کردن و ماشین به فنا رفت مزدا تریی 2019 رو فروخت 40 ت ...

وااای خیلی زور داره

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
ببین مادرشوهر من یه چوب کبریتم به ما نداد شدیدا خسیسه. منم اول ازدواج بدتر از شما حرص میخوردم. ولی ا ...

درسته . ولی من اینقدر بخاطر خواستگاری و اینا که اهمیت ندادن ازشون کینه دارم الانم دلم نمیخواد یه تیکه پارچه حتی برام بیارن هیجی نمیخوام 

ببخشيد من از اول عروسيم يه كوفت هم نخريدم.

سر كار هم ميرم.

جاريم كه هيچ اونشب ديدم رفته طلا خريده. اونم 80 گرم.

دو روز تمام گريه كردم و جدي جدي حالم بد شد.

شوهرم رو مجبور كردم براي منم طلا بخره.

رفتم يه سرويس برداشتم .

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
بخره ولی آخه ۱۶ میلیون طلا اونم برادرعروس.چ خبره برادرعروس خودشم زن و بچه داره..

خوب داشته خریده 

من ملیونی ضرر زدن اخ نگفتم فقط خندیدم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
وااای خیلی زور داره

به من ربطی نداره خود شوهرم باید حرص بخوره

اره میگم اونا خوشحال من الکی حرص بخورم چیزی هم که عوض نمیشه

آره بابا ول کن...ما با خانواده همسرم ماشین سنگین قسطب خریدیم دریغ از یک پاپاسی درآمد که بهمون بدن اونقدر خوردن و قسط ندادن تا پول تعمیرش و نداشتن ماشین هر تکه اش جایی افتاد و به فنا رفت ...اگهوبود الان حداقل دو میلیارد ماشین بود تا پنج سال حقوقم و دادم برا قط وامی که برا پول پیش داده بودیم خیلی بهش گفتم ازشون بگیر ماشین و بفروش گوش نداد یه مدت زندگی ام جهنم بود الان دیگه بی خیال شدم چون فایده نداره حرص خوردن

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه