الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بخره ولی آخه ۱۶ میلیون طلا اونم برادرعروس.چ خبره برادرعروس خودشم زن و بچه داره..
خوب داشته خریده
من ملیونی ضرر زدن اخ نگفتم فقط خندیدم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره میگم اونا خوشحال من الکی حرص بخورم چیزی هم که عوض نمیشه
آره بابا ول کن...ما با خانواده همسرم ماشین سنگین قسطب خریدیم دریغ از یک پاپاسی درآمد که بهمون بدن اونقدر خوردن و قسط ندادن تا پول تعمیرش و نداشتن ماشین هر تکه اش جایی افتاد و به فنا رفت ...اگهوبود الان حداقل دو میلیارد ماشین بود تا پنج سال حقوقم و دادم برا قط وامی که برا پول پیش داده بودیم خیلی بهش گفتم ازشون بگیر ماشین و بفروش گوش نداد یه مدت زندگی ام جهنم بود الان دیگه بی خیال شدم چون فایده نداره حرص خوردن
خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه