بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره شایدم خدا جاشو پر کنه انشاالله دل بزرگی داری من خیلی تو خودم حرص میخورم متاسفانه
ببین مادرشوهر من یه چوب کبریتم به ما نداد شدیدا خسیسه. منم اول ازدواج بدتر از شما حرص میخوردم. ولی الان جور دبگه ای فکر میکنم . چون هم خودم مادر شدم دوتا پسر دارم هم اینکه عروس دار شدیم دیدم عوض شده . مطمئن باش هم جاش پر میشه هم محبت محبت میاره. الان مادر و خواهرشوهرمم خبلی بهتر شدن دائم واسه من و بچه هام کادو میدن و محبت میکنن
آره ولی 16 میلیون براش طلا بخره من که اینجوری میشم😶
من خواعرشوهرم پارسال رفتن سفر با ماشین ما تصلدف کردن و ماشین به فنا رفت مزدا تریی 2019 رو فروخت 40 تومن یه هزارتومن هم ازشون نگرفت برا خسارت و نزدیک 450 ملیون ضرر زدن بهمون ولی من هیچ چیزی نگفتم تا الان
الان ماشین رو بود 900 ملیون به بالا پولش بود
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر