2777
2789
عنوان

من حسودم به خانواده شوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 212 پست
من اگر شوهرم وضعش خوب باشه تشویقش میکنم برای مادر خواهرش خرج کنه خوشحالشون کنه. یه جور صله‌ی رحمه. و ...

اره شایدم خدا جاشو پر کنه انشاالله دل بزرگی داری من خیلی تو خودم حرص میخورم متاسفانه 

بعدم من تو دلم گفتم چرا یهو ۱۶ تومن خب توقع میره بالا‌. هرچی هم بگم میگه حسودی خواهرمو میکنی 

بزار انقدر این کارا رو بکنه که سرش به سنگ بخوره

بگو من اگر شدوهر خوبی داشتم هیچوقت حسادت نمیکردم

بعدم خونه بابام ندار نبودم شکمم سیر بود که اومدم زن تو یه لاقبا شدم

خدایا تو یاورم باش💔🥺 اکانت دوممه با این بیشتر درد دل میکنم 🌹😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اااايييييييييييييييييييييي

چرا بايد بخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
خدایی چقدر داداشای نی نی سایتی لارجن😂😂😂 من به داداشم پنجاه هزار تومن بدهکار بودم بعد دوروز به روم ...

والا من واسطه ازدواجش بودم انقدر کار براش کردم تا عروسیش سر گرفت رفتیم نقره فروشی حلقه بخرن یه انگشتر نگین فیروزه داشت صدهزار تومن هر چی گفتم این برا من بخر نخرید خودشو زد به اون راه😁🤦🏻‍♀️

اصلا زن هیچی، اما اخه ببین شوهر جا اینکه خرج بچه خودش کنه و برا ایندش کاری کنه بره برا بچه مردم ...

اوه کی جرعت داره بگه‌ بخدا من از اول ازدواج هرجا رفتیم خواستم چیزی بگیرم گفته یکی هم برا خواهرم اینقدر دعوا کردیم قبلا که الان هیجی نمیگم فقط خودم تو خودم حرص میخورم چون میدونم دعوای بدی میشه

من اگر شوهرم وضعش خوب باشه تشویقش میکنم برای مادر خواهرش خرج کنه خوشحالشون کنه. یه جور صله‌ی رحمه. و ...

اره باید اول خودش داشته باشه.بعد بره برا بقیه بخره.نه اینکه از خودش بزنه بده خواهراش.مث شوهر من😑

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

خوب خواهرش درسته شما با هم ازدواج کردید و زن و شور  هستید نمیتونه که خانوادشو بزاره کنار 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

عین اون تاپیک پر بازدید برو طلا رو بدزد🤣😂😂

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
والا من واسطه ازدواجش بودم انقدر کار براش کردم تا عروسیش سر گرفت رفتیم نقره فروشی حلقه بخرن یه انگشت ...

همون 

تازه اگه بگیرن هم ادم عذاب وجدان میگیره نکنه زنش ناراحت شه این چه راحت قبول کرده طلا رو😁

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
اوه کی جرعت داره بگه‌ بخدا من از اول ازدواج هرجا رفتیم خواستم چیزی بگیرم گفته یکی هم برا خواهرم اینق ...

شوهر منم اینجوریه دیگه تا حالا چند بار سر این موضوع دعوا مردیم میره بچه خواهرشو ورمیداره میاره شب نگه میداره خونه ما خواهرشوهرم زنگ نمیزنه بگه ببخشیدا شرمنده تو الان حانله ای فلان و.... منم میگم به شوهرم دایی هستی برو ببرش بیرون بگردونش خوارکی بخر بعد ببر خونشون اینجا نیار من اعصاب بچه یکه دیگه رو ندارم بخدا مستاصل شدم دیگه