اوکی بهت حق میدم منم واقعا اونا خانواده ی دارایی بودن تا میتونستن واسه جاریم میگرفتن به ...
من همیشه گفتم خدا به خودمون بده. حتی یه قرون نمیخوام ازشون بیاد طرفم ایتقدر که ازشون دلخورم.اصلا خدا کنه شوهرم اینقدر پولدار بشه از طرف ما بره و از طرف اونا نیاد
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
یه چیزی بگم نمیدونم چند ساله ازدواج کردی یه نصیحت بهت میکنم خودم تا حدی تجربه کردم ولی تجربه خواهرشوهرم رو میگم با سه تا بچه بعد از ۲۰ سال زندگی تازه به این نتیجه رسیده زندکیشو باخته حالا چرا چون اول زندگی خواهرشوهرم پول حمع میکرده مثل شما که میگی خونه بخریم تا خونه بخره و فلان شوهرشم هرچی میگفته مطیع شوهرش بوده و فقط چشم میگفته شوهرشم برای خواهرش و بچه خواهرش و داداشاش خرج میکرده خواهرشوهر منم پول جمع میکرده حالا بعد از ۲۰ سال به عقب نگاه کرده میبینه جاری هاش و خواهرشوهرش همه بهترین ها رو پوشیدن و خریدن ولی این چی هیچی هنوزم همین الان با اینکه وضع خواهرشوهرش خیلی خوبه ماشین ۵۰۰ تومنی زیر پاشه وفلان شوهر خووهرشوهرم گفته میخوام بچه خواهرم رو بفرستم دانشگاه بین المللی با خرج خودم پزشکی بخونه باورت میشه بچه خود خواهرشوهرم برگشته گفته به مامانش تو این همه سال جمع کردی خرج نکردی حالا بابا میده به یکی دیگه
چه پزی مگه با مال برادر میشه پز داد ؟ وای من هنوز دارم حرص میخورم یعنی اصلا دعوا همن کردی با ...
داداشم ماشینشو بهمون داده که راحت باشیم
نه بخدا اصلا اخمم نکردم چه بذسه دعوا شبشم تو خونه اهنگ گذاشته بودم میرقصیدم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
یه چیزی بگم نمیدونم چند ساله ازدواج کردی یه نصیحت بهت میکنم خودم تا حدی تجربه کردم ولی تجربه خواهرشو ...
به نظرم طلاهم هرچی بخری همونپس اندازه ها هر موقع احتیاج شد میفروشی منم این تحربه رو کردم ۴ ساله ازدواج کردم ولی اینو فهمیدم زنی که خرج نکنه و فقط به فکر جمع کردن باشه آخر خودش زندگیشو میبازه شما شوهرت داره برو طلا بخر دو برابر پولی که برای خووهرش خریده اونم پس اندازه هر موقع خواستین خونه بخرین طلاها رو بفروش و اندازه ای که هز طلاها فروختی بزن از خونه به نامت
یه چیزی بگم نمیدونم چند ساله ازدواج کردی یه نصیحت بهت میکنم خودم تا حدی تجربه کردم ولی تجربه خواهرشو ...
ذقیقا اضاف بیاد جایی دیگه خرجش میشه