2777
2789
عنوان

همکار شوهرم خانمه به شوهرم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 74 پست
به نظرم رعایت حد و حدود و احترام گذاشتن به فضای شخصی همسر مهم ترین اصل یه رابطه درست و اصولیه، آدم ب ...

عزیزم شما درست میگید احترام میزاریم اما مواظب هم هستیم من ک کلا ب شوهرم اعتماد داشتم ی روز ک خوابید با گوشیش خواستم بازی کنم ک دیدم با زنها چت مبکنه اگه چک نمیکرذم الان هوو دار بودم کسانی ک میگن سوهرم خیانت کرده و زن ضیغه داره یهویی نرفتن ک از خیابون پیدا کردن کمکم از یلام یک لبحند یا گوشی ی پیام شرو شده رسیده ب صیغه رابطه جنسی اگه زود گوشی شوهرسون چک میکردن ممکن بو حلوی کار های شوعرشو ن میگرفتن

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
مهری ک قراره اینطوری زندگی رو از بین ببره اونوقت باید شک کرد ایا اون زندگی بوده؟ اگه اینطوری باشه خ ...

درسته شوهر ایشون رعایت کردن شیطان دنبال فرصته 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما درست میگید احترام میزاریم اما مواظب هم هستیم من ک کلا ب شوهرم اعتماد داشتم ی روز ک خوابید ...

نمیشه اینو به همه تعمیم داد، نمی‌گم حواستون به همسر و زندگیتون نباشه ولی نباید هر لحظه یک نفر رو چک کرد. این درست نیست

بله من حرفم اینه اینطوری نگن ک دید خیلیا عوض بشه نسبت به این افراد ...

من ک والا بد نگفتم 

سعی کردم به بهترین نحو ممکن توصیف کنم که خدای نکرده به کسی بی احترامی نشه

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

خانم استارتر لطفا هرچه زودتر جروی اون خانومو بگیر دقیقا همین مورد برای یکی از نزدیکام پیش اومد زنه شوهرشو از دست داده بود حالش خوب نبود وابسته ی آقای متاهل شد زندگیشو پاشوند

عزیزم ب همسرت قاطع و مستقیم  بگــــــــــو

مگه همه ی همکارا تو همه ی مراسم میرن...مگه مبخواد واسش حرف در بیارن...ی تسلیت تمام...شوهرت چرا میره...واقعا نمیفهمم...تو رو هم ببره خب

بزن بلاکش کن راحت از هم از واتساپ هم پیام هم تماس.ببینه شوهرتون جواب پیاماش رونمیده ومسدود کرده بیخیال میشه

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
😂هنگم.که چیکار کنم قاطی کردم، نمیدونم داره یانه 

این خانوم الان نیاز به توجه و محبت یه مرد داره نذار به شوهرت نزدیک بشه  بلاکش کن 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
شوهرم سی اون شاید سی و پنج اینا یک دختر هم داره 

سلام عزیزم خوبی

عزیزم اتفاقی مشابه مورد شما برای یکی از نزدیکان افتاد با این تفاوت که اون خانوم متاهل بود و یک بچه داشت. به بهانه اینکه این آقا برای شوهرش کار پیدا کنه بهش پیام میداد کم کم پیامها حالت عاطفی گرفت و با همدیگه دوست شدن. طوری که الان خانوم اون آقا با بچه هاش از خونه گذاشته رفته جدا نشدن ولی با هم زندگی نمیکنن. اون خانوم هم کل اموال و دارایی این آقا را با عشوه اومدن و قربون صدقه رفتن پس گرفت الان این آقا هیچی نداره، بیکاره ولی هنوز با هم در ارتباطن 

نمیخوام نگرانت کنم ولی همیشه خانمهایی که منظوری دارن از یک پیام شروع میکنن. ما چند بار به خانم این آقا گفتیم خودت برو سراغش باهاش دعوا کن و جلوش را بگیر گوش نکرد تا اینکه زندگیش اینطور از هم پاشید

عزیزم شما درست میگید احترام میزاریم اما مواظب هم هستیم من ک کلا ب شوهرم اعتماد داشتم ی روز ک خوابید ...

عزیز دلم یعنی الان این زندگی شما به نظرت زندگی خوبی هست؟

اینکه مدام باید شوهرتو چک کنی و مواظب باشی و استرس داشته باشی؟

و اینکه شما فقط فکر میکنی موفق شدی و جلوی شوهرتو گرفتی ولی اینو بدون فقط باعث شدی شوهرت حواسش بیشتر جمع بشه تا دیگه سوتی نده وگرنه اینو مطمئن باش مردی که بخواد کاری رو انجام بده به هر نحوی باشع انجام میده فقط الان دیگه حواسش و جمع میکنه که شما چیزی نفهمی.

نمیدونم گفتن یک سری چیزها لازمه یا نه ولی اینو مطمئن باشین اگر مرد نخواد هر چقدر هم زنی عشوه بریزه هیچ اتفاقی نمیوفته.

چرا فکر میکنین مردها عقل ندارن و باید مثل بچه ها مواظبشون باشین تا خطا نکنن؟؟؟

مردها کاملا عاقل هستن و مغزشون هم خوب کار میکنه ، بچه هم نیستن ، اگر با یک زن دیگه وارد رابطه میشن میدونن دارن چکار میکنن و عواقبش و هم میدونن ، باور کنین گول نمیخورن، اون بچه های ۴ ساله هستن که گول میخورن نه مردهای ۳۰ ساله.