2777
2789
عنوان

همکار شوهرم خانمه به شوهرم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 74 پست
نزانم. میگم شاید نداره خو.. خاستم اسی و حساس نکنم😁😁

میدونی الان اون خانم بیشتر از هر وقتی نیاز عاطفی داره...و یه محبت و همدردی اضافه کافیه تا باعث بشه هردو خطا کنن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاالان رعایت کردم چیزی نگفتم ولی قضیه مشکوکه تابلوی داره خودشو به شوهرم نزدیک میکنه

من نمیدونستم شوهرم خودش بهم گف همچین نفری همش بهم پیام میده منم دختررو قشنگ فهموندم ک حساب کار بیاد دستش الانم هیچ مزاحمتی ایجاد نمیکنه ، بنظرم به همسرت بگو با اون خانوم حرف بزنه و حد و حدودش رو تعیین کنه

بنظرم اون خانم شکوکه ولی هنوز شوهرت نرفته تو نخش اگر ادامه بده ممکنه شوهرت خام بشه پس باید الان حواست باشه 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
میدونی الان اون خانم بیشتر از هر وقتی نیاز عاطفی داره...و یه محبت و همدردی اضافه کافیه تا باعث بشه ه ...

درست میگین😁

منم ک گفتم حواست ب شوهرت باشه👀👀👀

بخاطر همین گفتم دیگه.. 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
اینی که گفتی حالا شاید قضاوت نکنیم شاید اون زنه پدر و برادرش بهش کاری ندارن و کلا تنهاس

اوهوم درسته ولی خب میتونس از اول بگه من چون همسرم فوت شده و ممکنه حرف پشت سرم باشه با شما در ارتباط باشم پس میشه شماره خانومتونو بدید من اگه کمکی چیزی خاستم یا خاستم دعوتتون کنم به مجالس ترحیم همسرم بهشون پیام بدم 

اینجوری بهتر نیس؟ نه شکی تو وجود اسی قرار میگیره نه گناهی شسته میشه😊

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

سلام عزیزم اولا حساس نشو ثانا این که گوشی همسرتون چک می‌کنی خیلیییییییی کار اشتباهیه، اگر بفهمه هم ش ...

چک کردن گوشی همسر کار اشنباهی منظورتون چیه ی روانشناسی میگفت گوشی همسر شخصی نیست همسر هم میتونه چک کنه یعنی چی من کلا مخالف اینم ک ی زن ب ی مرد غریبه پیام بده مطمن باشید شیطان در کمین هست مواظب باش من هیک دلیلی نمیببنم ک ی زن ب مرد غریبه پیام بده

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
😂هنگم.که چیکار کنم قاطی کردم، نمیدونم داره یانه 

نمیدونم والا ولی دلیلی نداره اخه ب همکارش پی بده خب خانوادش هس دیگه حتما.شوهرتم ک دیر به دیر ج میده اونم پیگیره همش پی بده .ب نظرم نزار زیادی صمیمی بشه اگه بخاطر فوت همسرش حالش خوب نبود پی داد دیگه نزار زیاد صمیمی بشه حدشو بدونه .ادم به شوهر خودش اعتماد داره به اونایی ک پیگیرن گیر میدن اعتماد نداره 

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
چرا اینقدر بعضیا فکر میکنن خانم های مطلقه دنبال شوهراشونن به خدا زشته فعلا ک چیزی نگفته

عزیرم یهویی نمیان بگن ک بیاربا من باشذکمکم شرو میشه اول سلام بعد حال شما بعد رفته رفته مهرشون ب دل هم میغته ک انوقت کاری نمیسه کرد در بین دوتا نامحرم شیطان بیکار نمیشینه

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
چرا اینقدر بعضیا فکر میکنن خانم های مطلقه دنبال شوهراشونن به خدا زشته فعلا ک چیزی نگفته

عزیزم اون خانوم بنده خدا بیوه شدن و کسی بی احترامی نکرده بهشون

فقد چون به همسر اسی پیام میده و باهاش در ارتباطه گاهی یکمی آشوب شده دل استارتر

و خب هر خانومی ممکنه رو همسرش حساس باشه 

من کاری به مطلقه ها یا بیوه ها ندارم همشون قابل احترامن مگه فرق اونا با بقیه چیه یا گناهشون چیه که بخان محکوم بشن؟! 

منم درکل رو همسرم حساسم دوس ندارم هیشکدوم از همکارای خانومش باهاش در ارتباط باشن 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

چک کردن گوشی همسر کار اشنباهی منظورتون چیه ی روانشناسی میگفت گوشی همسر شخصی نیست همسر هم میتونه چک ک ...

به نظرم رعایت حد و حدود و احترام گذاشتن به فضای شخصی همسر مهم ترین اصل یه رابطه درست و اصولیه، آدم باید بنای زندگیش رو، رو اطمینان بذاره، تو قرآن هم اومده که در کار همدیگر تجسس نکنید.

زنگ بزن به زنه.شروع کن تسلیت گفتن و اینکه اگه احتیاج به همدم داری از خانوما دنبالش بگرد

خیلی رک بگو دوست ندارم انقدر به شوهرم پیام بدید

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای
عزیرم یهویی نمیان بگن ک بیاربا من باشذکمکم شرو میشه اول سلام بعد حال شما بعد رفته رفته مهرشون ب دل ه ...

مهری ک قراره اینطوری زندگی رو از بین ببره اونوقت باید شک کرد ایا اون زندگی بوده؟

اگه اینطوری باشه خیلی از مشاغل ک همش با خانوم ها در ارتباطن اقایون یعنی هر روز مهر بدلشون میوفته

نه عزیزجان شوهر ایشون دارن رعایت میکنن و متوجه میشن قطعا و اگر مرد زندگی باشن خودشون خط قرمز میذارن ولی اینک اسی وارد بشه اشتباه

keep your voice alive in my silence

عزیزم اون خانوم بنده خدا بیوه شدن و کسی بی احترامی نکرده بهشون فقد چون به همسر اسی پیام میده و باها ...

بله من حرفم اینه اینطوری نگن ک دید خیلیا عوض بشه نسبت به این افراد ...

keep your voice alive in my silence