خواهر شوهرم دوسال قبل از مرگ پدرشوهرم ؛خونه و مغازه پدرشو فروخت و یه اپارتمان واسشون خرید زد به نام خودش . به این بهونه که رو خونه میخوام وام بگیرم باید اسمم یه نفر باشه. حالا ۶سال گذشته و سهم مارو نداده. من هنوز چیزی نگفتم ولی شوهرن چندین بار گفته و اون هر بار یه چیزی گفته .روابطشون که سرد شده . ولی من همش دارم به شوهرم بابت این موضوع غرمیزنم .اعصابم خورده . نمیدونم برم خودم بشینم حرف بزنم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه شما اصلا دخالت نکن این مسئله بین وراث هستش بعدا چه به نفع شما تموم بشه چه به ضرر شما همه چیز میفته گردنت
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
ب برادرش محل نمیده ب تو میده؟الکی خودتو سبک نکن مغز شوهرتم نخور الان چیکار کنه بدبخت؟بره خواهرشو بکشه ؟دیگه کاریه ک شده با زبون نرمش کنین بگین نیاز دارین بدهکارین و...
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
غر از خونه باغ هم داشته که خواهرشوهرم رفته توش ویلا ساخته و میگه شمام باید پول بدین . شوهر من میگه سهم منو پولشو بده من باغ شریکی نمیخوام میگه نمیشه . نمیتونم
گلم از لحاظ قانونی دستتون به جایی بند نیست.اگه آدم درستی میبود تا الآن باید سهمتون را میداد.پس قصد بالا کشیدن داره زندگیتا تو آشوب و دعوا ننداز پس نمیده،فقط قطع رابطه کنید