خواهر شوهرم دوسال قبل از مرگ پدرشوهرم ؛خونه و مغازه پدرشو فروخت و یه اپارتمان واسشون خرید زد به نام خودش . به این بهونه که رو خونه میخوام وام بگیرم باید اسمم یه نفر باشه. حالا ۶سال گذشته و سهم مارو نداده. من هنوز چیزی نگفتم ولی شوهرن چندین بار گفته و اون هر بار یه چیزی گفته .روابطشون که سرد شده . ولی من همش دارم به شوهرم بابت این موضوع غرمیزنم .اعصابم خورده . نمیدونم برم خودم بشینم حرف بزنم؟
نرو اصلا جواب داداششو سربالا میده جواب تو رو بدتر ولش بزار خواهر برادری حل کنن داداسش دیگ هماهنگ برن با هم تنها نرن تصمیم قطعی بگیرن
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ممنونم نظر میدین .خودمم میدونم نباید دخالت کنم ولی ما الان واقعا پول لازمیم واسه خونه خریدن. بعد هم احساس میکنم اگه الان چیزی نگم تا اخر عمر خودمو سرزنش کنم .. به خاطر بچه هام..این حق اونام هست