2777
2789
چرا فعلا دارم میخورم، یهو چندماه گیر نمیاد فاصله میفته، جدا از این من افسردگیم و استرس بالام هم فک م ...

منم خیلی استرس دارم

نمی‌دونم باید چیکار کنم دیگه

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
من فقط تنبلی تخمدان خفیف داشتم  هر ماه با قرص و امپول ۴ تا فولیکول بالغ داشتم ولی باردار نمیشد ...

ان شاءالله بسلامتی بغلش کنی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی استرس دارم نمی‌دونم باید چیکار کنم دیگه

وقتی مشکلی نداری و سالمی برای چی استرس داری؟!!!!!!!

همین خودش باعث جلوگیری از باردار شدنت میشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
وقتی مشکلی نداری و سالمی برای چی استرس داری؟!!!!!!! همین خودش باعث جلوگیری از باردار شدنت میشه

آره دست خودم نیست

هرچی هم خودم و سرگرم میکنم بدتره

منم خیلی استرس دارم نمی‌دونم باید چیکار کنم دیگه

همین که آدم بلاتکلیف میمونه سخته، حالا شما اگه شوهرتون مشکل داره احتمالا با عمل حل میشه عزیزم، ولی در کل شرایط سختیه، من الان بیشتر از یکساله دکتر نرفتم از بس حالمو بد میکنه، الانم موندم کجا برم دکتر، شوهرمم که اصصصصلا همفکری نمیده که بگه چیکار کنیم فقط من باید بگم اینجا بریم اینکارو کنیم🥺🥺🥺جواب مردم دادن هم یک طرف، چرا نمیری دکتر چرا ولش کردی و... 😭😭😭

همین که آدم بلاتکلیف میمونه سخته، حالا شما اگه شوهرتون مشکل داره احتمالا با عمل حل میشه عزیزم، ولی د ...

الهی بگردم

منم همین وضعیتمه

حالا این ماه دکتر شوهرم یه معرفی نامه داده برای یه متخصص ناباروری، این ماه پریود بشم میرم ببینم چی میشه ان شاءالله این ماه باردار بشی به سلامتی

الهی بگردم منم همین وضعیتمه حالا این ماه دکتر شوهرم یه معرفی نامه داده برای یه متخصص ناباروری، این ...

من که انقدر امیدمو از دست دادم رابطه ای تو روزهای مهم تخمک گذاری نداریم، یعنی همه رابطه هامون دلخواهی شده😅😅البته من کلا آدم ضعیفی هستم زود دلسرد میشم شما اینجوری نباشید

منم شوهرم تیرماه عمل کرد نتیجه نگرفتیم.این ماه آی یو آی کردم

البته دکتر به من گفت آندومتریوز دارم 

شوهرم خوب شده بود وضعیتش

البته دکتر به من گفت آندومتریوز دارم  شوهرم خوب شده بود وضعیتش

همینکه شوهرت خوب شده خودش کلییییییه انشالله نتیجه میگیرب

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت