2777
2789

سلام لطفا بگین کدوم خوبه..سردرگمم ..یکی تعریف میکنه یکی بد میگه

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از باردارا ۶۳ از بقیه ۹۵

ساناز میگم میخوام وقت بگیرم واسه چن پریود باید وقت بگیرم از موسی پور..اگه روزاول پریود وقت بگیرم واسه روز بعدش ..به نظرت وقت میده یانه ؟ چون من دقیق نمیدونم پریودم کی میشه که ازالان وقت بگیرم

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
ساناز میگم میخوام وقت بگیرم واسه چن پریود باید وقت بگیرم از موسی پور..اگه روزاول پریود وقت بگیرم واس ...

نه عزیزم واسه سوم پریودت باید وقت بگیری چون اونجا سونو مبکنه روز سوم پریود

روز دوم زنگ بزن وقت بگیر واسه فرداش

چه خبر؟ صراطی نوری نشد ؟؟؟؟ 😔 ایشالله پیش این دکتر باردار میشی 

نه بابا.صراطی حتی یه داروی درست حسابی نمیده .لاقل یه تقویت کننده .داروش فقط فموبرا هست .واسه همه اون و میده بالتروزول

نه بابا.صراطی حتی یه داروی درست حسابی نمیده .لاقل یه تقویت کننده .داروش فقط فموبرا هست .واسه همه اون ...

ای بابا 

ایشالله باردار میشی 

نگران نباش 

دانایی هم من شنیده ام دکتر خوبیه 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌