اگه الان چیزی سفارش بدم تاریخ رسیدنشم پس فردا باشه فردا پشیمون بشم میتونم لغوش کنم؟
من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هفته پیش شنبه سفارش دادم تازه امروز رسید.تاریخ حدودی ارسال و میزنه وقتی سفارش میدین
من سفارش دادم دقیقا همون روز و تایم فرستادن.خیلی خوب بود
من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
نمیدونم من پشیمون نمیشم توی هفته دو سه بار خرید میکنم
من میخوام گوشی سفارش بدم.گفتم امروز سفارش بدم از دیجی کالا.فردا برم بازار ببینم قیمتش چجوریه.اگه بازار ارزون تر بود بخرم از بازار بیام سفارش دیجی کالارو لغو بزنم.
اگرم دیجی کالا ارزون تر بودم که همون سفارش باشه تا فرداش بیارنش.