2777
2789
واسه همون دختری که معلموتون میگه باید پسره کلی پول داشته باشهبنظرم معلم نون به خیال خودش داره راهنما ...

به نظرم درست میگفت از نظر شما زندگی سالم یعنی اینکه دخترامون خودشونو بندازن زیر دست هر پسری ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم درست میگفت از نظر شما زندگی سالم یعنی اینکه دخترامون خودشونو بندازن زیر دست هر پسری ؟

نه منظور منو متوجه نشدی مثلا میگن بازگو کردن گناه، تکرار گناهه 

شما ببینید بعضی از دانش اموزا اصلا در مورد این چیزها فکر نمیکنند ولی با بازگو کردن توسط معلوم این باعث میشه حتی اون دانش اموزهای پاستریزه هم فکر کنند حتی با خودشون بگن الان که معلم هم تایید میکنه همه دارن انجام میدن حتما خطری نداره حتما لذت داره اگر بد بود بقیه دخترها انجام نمیدادن و... 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*