2777
2789
عنوان

خواهش میکنم راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 39 پست
من کلر دیازپوکستید میخوردم   وقتی قطعش کردم  قشنگ یکماه عین شما بودم  بعد یک ماه کم ک ...

اخه من نزدیک ۴ ماهه قرصامو نخوردم، این ۴ ماه اینجوری نبودم اصلا .. بعد ۴ ماه شروع شده .. بنظرتون بخاطر اینه ک بدنم دوباره نیاز ب قرصای خودم داره؟ 

انقدر میترسم بخدا از این شرایط ... فکر میکنم دیگه تا ابد نمیتونم راحت بخوابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من نزدیک ۴ ماهه قرصامو نخوردم، این ۴ ماه اینجوری نبودم اصلا .. بعد ۴ ماه شروع شده .. بنظرتون بخا ...

اصلا کلا بیخوابی به دلایل مختلف پیش میاد این نگرانی شما بد ترش میکنه  اصلا بهش فکر هم نکن  یه دورش میگزره  تو بارداری همه چیز به نظر من طبیعیه و اتفاق می افته  من ماه خب بارداری کلا نتونستم بخوابم 

اخه حتما شما طی روز میتونید دوباره بخوابید برا جبران این کم خوابی ! من طی روز حتی نمیتونم دراز هم بک ...

ن بابا بخدا.بعدازظهرا ک اصصصصلا.چون بخابم بدتر کسلم میکنه.انگار خاب بعدازظهرم بدتر از شبمه.بخابمم شبا خابم نمیبره.کلا انگار تا چشام میره رو هم یکی بیدارم میکنه.ولی بدخابی از اطرافیام پرسیدم میگن ماهم داشتیم

عزیزم، شبها قبل از خواب یک لیوان شیر گرم بخور، نیم ساعت قبل از خواب یکم قدم بزن، متاسفانه بارداری با ...

وای خدا کنه بهتر شم .. دیگه نمیدونم چیکار کنم .. برام دعا کنین دیگه.. دیگه از حامله بودنمم پشیمونم .. همسرمم اصلا حمایت نمیکنه ازم بیشتر فقط اعصابمو خرد میکنه .. خیلی شرایط سختیه

اصلا کلا بیخوابی به دلایل مختلف پیش میاد این نگرانی شما بد ترش میکنه  اصلا بهش فکر هم نکن   ...

چقدر نیاز داشتم کسی بم بگه طبیعیه میگذره ک نگران نباشم ... ممنون عزیزم بابت دلداریت ... چقدرررررررر احساس تنهایی میکنم این روزا ... 

ن بابا بخدا.بعدازظهرا ک اصصصصلا.چون بخابم بدتر کسلم میکنه.انگار خاب بعدازظهرم بدتر از شبمه.بخابمم شب ...

چقدر خوبه که یه نفرو پیدا کردم مثل خودم ... ممنون عزیزم ...همه ش گریه میکنم .. فکر میکنم هیشکی عین خیالش نیس که من اااانقد سختی میکشم ...مخصوصا همسرم ..  ممنون بابت دلداریت عزیزم

وای خدا کنه بهتر شم .. دیگه نمیدونم چیکار کنم .. برام دعا کنین دیگه.. دیگه از حامله بودنمم پشیمونم . ...

اصلا خودتو ناراحت نکن، معمولا بیشتر وقتا اقایون متوجه این تغییرات دوران بارداری نمیشن و فکر میکنن که خانم ها میخوان خودشون رو به قولی لوس کنن، منم شرایط بدی داشتم در دوران بارداری اما باید روحیه خودتون رو بالا ببرین، هرروز برای داشتن این بچه خدارو شکر کنید، هرروز براش قران بخونید حتی شده چند ایه، خیلی بهتون ارامش میده، سعی گنید شبها غذای سنگین نخورین، شبها قبل از خواب ایت الکرسی و معوذتین بخونید، بعد از پنج ماهگی بهتر میشین نگران نباشید

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
چقدر خوبه که یه نفرو پیدا کردم مثل خودم ... ممنون عزیزم ...همه ش گریه میکنم .. فکر میکنم هیشکی عین خ ...

اخی عزیزم نه حساس شدی.ببین من تا اخر پنج ی خابه مزخرفی داشتم ک نگو...صدبار بیدار میشدم.هی قلت میخوردم آخرشم طول روز کسل بودم‌.ماه شش خوب بودم.الان ک ماه هفتم دوباره همون بساطه.نصف شب بدخابی،ضعف،اسپاسم.خوب ی جورایی هم طبیعیه.بخاطر شکمت میترسی دمر بخابی.طاق باز بخابی.با دلوجون قلت بخوری😄سیستم بدنت تغییر کرده.استرسم ک آدم میگیره...انشالله تکوناشم ک شروع شده حتما تا میری بخابی میزنه ب درو دیوار...تازه روزای خوشمونه🙈🙈

اصلا خودتو ناراحت نکن، معمولا بیشتر وقتا اقایون متوجه این تغییرات دوران بارداری نمیشن و فکر میکنن که ...

اگه میدونستم همسرم کنارمه ، پا ب پام میاد، کمکم میکنه، اگه یه شب نخوابم اونم تا صبح باهام بیدار میمونه، تاااا این حد سخت نبود تحمل این وضع! ولی الان میبینم اصلا احساس مسئولیت نمیکنه ..اون شب خونه پدرم بودم حتی شب نیومد پیشم، نصف شب حالم خراب بود داداش و زنداداشم بردنم دکتر .. تا صبح با من بیدار موندن درحالیکه شوهرم توو خونه خوابیده بود!

وقتی هم گله میکنم ازش میگه تو که میدونستی اینجوری هستی برا چی بچه میخواسی! من همینم!

دیگه حتی باهاش قهرم ... 

اشتباه کردم نباید بچه دار میشدم با وجود یه همچین شوهری .. مخصوصا که اینا دوقلو ان .. احساس میکنم اصلا بدنم نمیکشه .. هورمونام خیلی بهم ریخته .. بدنم توان دوتا بچه رو نداره انگار ، خیلی ضعیفم!

ببخشید سر شما رو هم ب درد اوردم، خیلی دلم گرفته بود .. همه شو با گریه نوشتم .... ممنون که حرفامو خوندین ❤

اخی عزیزم نه حساس شدی.ببین من تا اخر پنج ی خابه مزخرفی داشتم ک نگو...صدبار بیدار میشدم.هی قلت میخورد ...

خیلی خیلی سخته ... من که اصلا لذت نبردم از این دوران ... کاش زود بگذره .. ان شاءالله نی نی شما هم سالم و سلامت به دنیا بیاد و خستگیه این چن ماه از تنتون دربیاد