2777
2789
عنوان

خواهش میکنم راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 39 پست
خیلی خیلی سخته ... من که اصلا لذت نبردم از این دوران ... کاش زود بگذره .. ان شاءالله نی نی شما هم سا ...

فداتم.ن اینجوری نگو.اتفاقا منم میگفتم تو فیلما گول میزنن ادمو ک بارداری دوران خوبیه.چیه اولش با تهوع بعدشم چیزای مختلف.منم انقد اتفاقا برام افتاد ک استرس کشیدم...اما بازم شکر.ممنون گلم انشالله شماهم همینطور

اگه میدونستم همسرم کنارمه ، پا ب پام میاد، کمکم میکنه، اگه یه شب نخوابم اونم تا صبح باهام بیدار میمو ...

نه گلم این چه حرفیه منم مثل خواهرت، اقایون مثل ما خانوما نیستن که خیلی احساساتی با همه چیز برخورد کنن، خدا فرشته هاتو برات نگه داره، دلت رو به اون کوچولوها خوش کن، مطمئن باش یه مدت بگذره و بچه ها بدنیا بیان همسرت متوجه میشه اشتباه کرده، به هرحال مردن و از یه مرد انتظار ان چنانی نمیره که درک کنه، شاید هم نگران حال شما هستن چون گفتین سابقه مصرف قرص داشتین، میترسن به خاطر بچه ها اتفاقی براتون بیفته خدایی نکرده، از دید مثبت نگاه کنید، الانم برین منزل خودتون و باهاش صحبت کنید خیلی اروم، از احساستون بهش بگین از روزای خوبی که قراره با هم داشته باشین، و بهش بگین که نیاز دارین در این راه همراهتون باشه، اگر برخورد بدی دیدین اصلا تندی نکنید، فقط بلندشین یه خوراکی خوب بردارین بیاین جلوی تلویزیون بنشینید و فیلم مورد علاقتونو تماشا کنید، و بی خیال هر فکر منفی بشین😊

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم این چه حرفیه منم مثل خواهرت، اقایون مثل ما خانوما نیستن که خیلی احساساتی با همه چیز برخورد کن ...

چی بگم ... امیدوارم یه ذره درک کنه .. چشم سعی میکنم ...هرچند دیگه تا پی نبره ب برخورداری بدش دلم باهاش صاف نمیشه .. برام دعا کنین .. بازم یه دنیا ممنونم عزیزم 🌹❤

چی بگم ... امیدوارم یه ذره درک کنه .. چشم سعی میکنم ...هرچند دیگه تا پی نبره ب برخورداری بدش دلم باه ...

قربانت بانو، مواظب خودت و کوچولوهات باش

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
سلام عزیزم ببخشید دیر اومدم خداروشکر بله همه چی اوکیه 

خداروشکر عزیزم ، دارو هم مصرف میکنید یا خیر من نیاز به دارو دارم اما میترسم استفاده کنم میشه کمکم کنی

خداروشکر عزیزم ، دارو هم مصرف میکنید یا خیر من نیاز به دارو دارم اما میترسم استفاده کنم میشه کمکم کن ...

سلام عزیزم ببخشید من دیر ب دیر میام اینجا

اگه کمکی ازم برمیاد این شماره واتسپمه اونجا بم پیام بده

09028150876

اینو اینجا مینویسم برا هر مادری که بارداره ،حالش خرابه و اینجاست و پست منو خونده و توو نظرات دنبال یه جواب میگرده :

من اون روزا این پست رو گذاشته بودم، بارداری واقعا سختی داشتم حالم خیلی خراب بود ... روزای خیلی خیلی سختی بود انقدر که فکر میکردم دیگه هیچوقت خوب نمیشم...  ولی باور کن حالم خوب شده ، قرص هم خوردم توو بارداریم و بچه هام خداروشکر سالم سالمن

اصلا نگران هیچی نباش... میگذره تموم میشه و تو دوباره حالت خوب میشه 😊❤️

این شماره واتسپ منه خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

09028150876