2777
2789
عنوان

خواهش میکنم راهنمایی کنین

308 بازدید | 39 پست

خانوما من باردارم، اواخر ماه چهارم .. شبا اصلا نمیتونم عمیق بخوابم .. همه ش انگار بیدارم ... مثلا دراز میکشم چشامو میبندم حس میکنم ده دقیقه گذشته، پامیشم میبینم یه ساعت گذشته ... ولی نه خوابی دیدم .. نه خستگیم رفع شده .. انگار اصلا نخوابیدم .. توروخدا بگین کسی این تجربه رو داشته؟ دیگه نمیدونم چیکار کنم .. ب کی بگم .. دکتر اعصاب هم رفتم، یه قرص بی خطر داده ولی وقتی میخورم حالمو خیلی بد میکنه

دغدغه و استرس داری؟

دغدغه خاصی ندارم والا

ولی قبل از بارداری قرص اعصاب اینا مصرف میکردم، دیگه بخاطر بارداری نمیتونم مصرف کنم اونارو

اصلا نمیدونم چیکار کنم بخدا

خسته شدم از این وضعیت .. بدنم نیاز ب خواب داره ولی نمیبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغه خاصی ندارم والا ولی قبل از بارداری قرص اعصاب اینا مصرف میکردم، دیگه بخاطر بارداری نمیتونم مصر ...

خوب دیگه  بدنت عادت کرده به اون دارو ها تا بیاد ترک کنه یه مدت طول میکشه  

در طول روز  پیاده روی کن  موسیقی گوش بده  تغذیه سالم داشته باش  و چرت نزن  تا خسته بشی  شب بتونی بخوابی   زمان میبره ولی درست میشه

عزیزم، شبها قبل از خواب یک لیوان شیر گرم بخور، نیم ساعت قبل از خواب یکم قدم بزن، متاسفانه بارداری با اینکه یک اتفاق شیرینه ولی این مشکلات رو هم داره، من هم مثل شما بودم اوایلش بعد از یه مدت بهتر میشی

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
اگر یه مدت کوتاهه اینجوری شدی فعلا جدی نگیر  احتمالا به مرور زمان خوب میشی  این مدل بی خوا ...

تقریبا یه ماه پیش هم چن روز اینجوری بودم بعدش دکتر قرص داد بهتر شدم، ولی الان باز شروع شده .. قرص رو بیشتر کرده ولی حالمو خیلی بد میکنه ، نمیتونم بخورم .. قرص دیگه ای هم نمیشه خورد بخاطر بارداری 

غیرقابل تحمله برام این وضعیت .. نزدیک یک هفته س خونه پدرمم .. نمیتونم حتی ب خونه زندگیمم برسم

تا مي توني قرص نخور  برو کلاس يوگا بارداري  يا کلاسهايي که براي خانومهاي باردار به صورت ...

اخه میدونی چون شب نمیخوابم، دیگ صبح تا شب عین جنازه م .. حال ندارم از جام تکون بخورم ک .. من خوابم میاد ب شدت هم میاد ولی عمیق نمیبره نگا 

وای بخدا دارم دیوونه میشم دیگه

شاید بدنت ب قرص عادت کرده اما تا میتونی قرص نخور توروخدا  این قرص ها  همشون  یکم عوار ...

خودمم دوست ندارم بخورم ولی وضعم خیلی خرابه ، اصلا نمیتونم نخورم ... استرس شدید میگیرم بخاطر بیخوابیم .. دیگه از زندگی سیرم .. دلم میخواد فقط بمیرم .. غیرقابل تحمله برام این وضعیت