2777
2789
عنوان

درد گردن و شونه ها و پشت شونه

346 بازدید | 22 پست

بچه ها هر کاری که بگین کردم از امپول بگیر تا روغن و ماساج تازه رفتم پیش یه زن که وارد بود انداخت جا برام بادکشم کرد ولی فقط یه روز درد نداشتم و این درد امونمو بریده کسی تجربه داره چیکار باید کرد دیگه  ضمنا قرص شل کننده عظلات و مسکنم خوردم جواب نگرفتم فقط ارومترم کرد همین ممنونم از همگی

دیسک گردن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیسک دادی حتما مامان من دقیقا همین مشکلو داره چیز سنگین اصلا نباید برداری

اصلا کارم سنگین نبود صبح بلند شدم از خواب دیدم اینجوری شدم  طب سنتی میگه باد سرد هست اخه منم طبعم سرده معدمم سرد

اره خوردم میترسم ام ار ای بدم بعدم نوبتش طولانیه هزینشم سنگین من دفترچه ندارم،

خب سی تی اسکن هزینه اش خیلی کمتره 

نمیتونی از کسی دفترچه بگیری؟

ناراحتت شدم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
دقیقا کجای گردنت به شونه هاتم میکشه دردش؟

سمت چپم زیر گوشم تیر میکشه بعد دردش متغیره مثلا امروز تا زیر گلوم این درد ادامه داره فردا مثلا از زیر گوشم شروع میشه تا کتف یه روزم اون درد میزنه تا پشت گردنم و سرم .کلا انگار اون محدوده رو میچرخه من یک ساله اینجورم

خب سی تی اسکن هزینه اش خیلی کمتره  نمیتونی از کسی دفترچه بگیری؟ ناراحتت شدم

مرسی خودتون ناراحت نکنین خدای ما هم بزرگه نه کسی رو ندارم کلا غریبیم تو شهرمون یعنی کلی اقوام داریم ها ولی با همشون قهریم و جدا چند ساله رو پای خودمون زندگی میکنیم

مرسی خودتون ناراحت نکنین خدای ما هم بزرگه نه کسی رو ندارم کلا غریبیم تو شهرمون یعنی کلی اقوام داریم ...

کاملا درکت میکنم و حالتو میفهمم

امیدوارم به خدا انقدر تو زندگیتون خیر و برکت بیاد که این روزهارو فراموش کنی و حالت خوبه خوب باشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را