2777
2789
میگن اگه میخوای کسی جرئت نکنه بهت نزدیک شه، وقتی راه میری با جدیت تمام و بدون پلک زدن فقط و فقط رو ب ...

واقعا با من کاری نداره ؟ ابرومو نمیبره ؟ به دوست هاش از من چیزی به دوست هاش نگفته ؟ پس من چرا انقدر رو این پسر حساس شدم و میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا با من کاری نداره ؟ ابرومو نمیبره ؟ به دوست هاش از من چیزی به دوست هاش نگفته ؟ پس من چرا انقدر ...

فک نمیکنم. دلیلی نداره

بسپارش به خدا

و تا جایی که ممکنه جاهایی که اون ممکنه باشه، تو رد نشو. رد هم شدی اصلا نگاهش نکن. جدی باش، اینم میگذره

وای اونروزی نزدیک محل کارم یه پسر قد بلند ک دست آبجی کوچیکشو گرفته بود از مدرسه می‌آورد بهم چشمک زد

به حدی ترسیدم

به حدی قیافش ترسناک بود

کلی فکر در مورد ابجیش اومد تو سرم

خدا لعنتش کنه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اون از چاقو نمیترسه که یه عالمه خط و خش رو سرشه

عزیزم از خونه که بیرون میری شش بار سوره کوثر رو بخون از انس و جن آسیبی بهت نمی‌رسه. اون که سهله گنده تر از اونام نمیتونن اذیتت کنن . من همیشه این رو به تمام خانمها میگم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

خب دوستان میگن متاهلی

تو که کاری نکردی، نه نگاهش کن و نه چیزی. حالا از این دعواییاس، بذار باشه؟ اگه قراره حرفی واست در بیاره، پس ممکنه برای بقیه هم در بیاره. که اونم باید ثابت کنه. ول کن، تو اصلا به این چیزا فک نکن...کی حرف اینو قبول داره