2777
2789
عنوان

شما به کی میگید پدر❓️

121 بازدید | 14 پست

کسی که تو حاملگیم خیانت کرد و باعث شد دو ماهگی بچم جدا بشیم (خودش طلاق داد) 

البته رفت دوراشو زد و برگشت اما دیگه دیر شده بود من نمیخواستمش دیگه

یا مردی که از چند ماهگی بچم پدرش شد و الان بفد از گذشت ۷ سال نفسش به نفسای دخترم بنده ....

همه جوره حمایتش کرده 

دخترم باید سرشو روی بازوی پدرش بزاره تا خوابش ببره 

تایک قبلیم میگن اون همسر سابق پدر اصلی بچه هست

تعریفتون از اصل و اصلی چیه شما؟!

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن که پدرش به تو خیانت کرد به بچش که خیانت نکرده!

ولی بنظر من خیانت اصلی رو به دخورم کرد نه به من 

اونم از بدو تولدش

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بابام مرده ای کاش منم یه پدر خونده می داشتم

الهی عزیزم...😢

ببخشید میشه بدونم چطور ازدواج کردین چطور با همسرتون آشنا شدین

من کاملا سنتی ازدواج کردم 

آشنا نشدیم 

یکس از آشنایان بودن همسرم 

یه پسر مجرد و ثروتمند (البته هم کفو هستیم) 

من قبول نکردم ایشون پافشاری و اصرار کردن به خانوادم و خودم 

منم با ترس قبول کردم 

الانم بیشتر از ۶ ساله زندگی میکنیم و یه پسر ۵ ساله هم داریم

پدر تعریفش مشخصهپدر بچه ی شما همسر سابق شماستهمسر فعلی تون ناپدری یا پدرخوانده است ولی شخص خوب و مسئ ...

تعریف پدر از نظر هر کسی متفاوته 

از نظر من پدر یعنی تکیه گاه یعنی کسی که صفر تا صد مسئولیت فرزندشو به عهده میگیره 

با تب کردنش بیدار میمونه و شب و نصف شب و هر لحظه از روز پیگیر بچه هستش 

نه کسی که ول میکنه میره و براش هیچی مهم نیست

همسر سابقتون فقط تولید مثل کرده پدرش همسرتونه هر چند که از لحاظ قانونی یا هر چی اینطوری نباشه

دقیقا ..

درست میگی دعا کن این دو سال هم یادی از دخترم نکمه تا دخترم ۹ ساله بشه این استرسا تموم بشه

قطعا اونی که به بچه محبت میکنه لیاقت اسم پدر رو داره فقط 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖