2777
2789
یه دونه از اونا که خستت کردن رو بهم میگی بدونم چه تیپی هستن؟ تا از اونا بهت پیشنهاد ندم. بعد بهم بگو ...

مثل همین قلعه حیوانات ک ۵۰ صفحه خوندم کسل کننده بود برام ‌... درمورد قانون جذب خیلی کتاب خوندم ک دوست داشتم .هر آنچه دوست داری از دست خواهی داد رو دوست داشتم. میدونید بیشتر قالب داستانی داشته باشه. تخیلی هم دوست دارم:)

BTS| ARMY⟬⟭⁷|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل همین قلعه حیوانات ک ۵۰ صفحه خوندم کسل کننده بود برام ‌... درمورد قانون جذب خیلی کتاب خوندم ک دوس ...

من پیش از تو رو خوندی عزیزم؟ 

صد سال تنهایی هم خیلی قشنگه ولی اولش یکم باید صبور باشی تا بعد بشه جزو بهترین کتاب های عمر آدم. 

دیگه واستا فکر کنم....آهان ملت عشق هم قشنگه. شبیه قانون جذبی که دوست داری هست. این سه تا رو حتما بخون عزیزم تموم شد بیا بهت یه مرحله بالاتر بگم

کتاب سنگینی هست. من شنیدم دانشگاه درسش میدن. یه سبک تر از یالوم بردار نفس که خستت نکنه. مثلا نی ...

بله خوندم 

خیلی تعریف روان درمانی میکنن گفتن خیلی کاربردیه من هم انتخاب کردم 

کانال های تلگرامی دارن عزیزم. بعد اپلیکیشن های کتاب خونی هم زیاد گرون نیستن. خوبه قیمت هاشون نسبت به ...

کانال چندتاشو عضو بودم قبلا ولی نمیدونم این پی دی افهایی که گذاشتن کپی برداریشون از کتاب قانونیه یانع

اخه ناشر کتاب اجازه نده کتابش رایگان دست مزدم باشه میگن حلال نیس خوندنش

حالا بعضی از ناشرا اجازه میدن خ.دشون رایگان پخش شه ولی من زیاد ندیدم...

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

کانال چندتاشو عضو بودم قبلا ولی نمیدونم این پی دی افهایی که گذاشتن کپی برداریشون از کتاب قانونیه یان ...

نویسنده نوشته که خونده شه مطالبش. و خیلی خوشحال میشه مردم بیشتری بخونن. نویسنده پولشو گرفته اول کار. و باقیش دیگه اهمیتی نداره. شما بخون و آگاهیت رو بیشتر کن عزیزکم تا نویسنده رو هم خوشحال کنی که خونده شده مطالبش❤️😘

وقتی نیچه گریست رو دارم میخونم واای دلم میخواد یه عالمه کتاب بخونم از نیچه،هسه،فاکنر،شوپنهاور و.... ...

شبیه من! منم یک عالمه کتاب نخونده دارم که عذاب وجدان گرفتم اصن🥺🤦🏻‍♀️