2777
2789
بیکارنمیشم تا کتاب بخونم همش درحال بشور بپز بساب

صوتی گوش بده. کلی توی کانال های تلگرامی کتاب صوتی رایگان هست. موقع انجام کارهای خونه گوش بده تا روی خودت هم همزمان کار کرده باشی💪🏻😍

کی میشه منم شروعش کنم یعنی؟🥺

منم خیلی وقته از کسی گرفتم بالاخره شروع کردم

فوق العاده هست

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کتاب معجزه نمیکنه جیگرتو بخورم❤️ باید صبور باشی و یه شیش ماهی مطالعه ی مداوم خصوصا توی همه ی زمین ...

عزیزم من کتاب های مفهومی رو خیلی متوجه نمیشم و خستم میکنه با اینکه چند تا خوندم 

میشه یسری کتاب ساده با موضوع های جذاب بهم معرفی کنی.

BTS| ARMY⟬⟭⁷|
دخترا از کجا میتونم پی دیف کتاب یارمان دانلود کنم البته رایگان باشه و با حق کپی رایت اگه کسی راهنم ...

کانال های تلگرامی دارن عزیزم. بعد اپلیکیشن های کتاب خونی هم زیاد گرون نیستن. خوبه قیمت هاشون نسبت به ورقی ها. اگه خواستی خصوصی پیغام بده برات شمارم رو بذارم که بفرستم برات کانال های تلگرامی رو 

خاهراصلا کتاب ندارم بخونم پسرم دوتاداشتم تیکه تیکشون کرد همینکه ی خودکارکاغذبگیرم دستم همشو پاره میک ...

صوتی گوش بده مامان فعال و کتاب دوست❤️💪🏻 صوتی کمکت میکنه هم سرعت خوندنت بیشتر شه هم راحت تر باشی

رمان روزگار دوزخی آقای ایاز در سال های پایانی دهه ۱۳۴۰ به قلم رضا براهنی نوشته شده است، کتاب از همان ...

چه خفن هست! مرسی که کلی اطلاعات دادب مهربون جان. گذاشتمش توی لیست کتابهام💪🏻

چطوره کمال ذهن عزیزم؟

به معنای واقعی فوق العاده اس ترکیبی ار روانشناسی و پزشکی اونم تو حیطه ی ذهن و عصبه .

کتاب از ذهن تا ماده هم همین دیروز تموم کردم اونم تو همین مایه ی بالاس که گفتم 

روزهای خوب در راه اس
عزیزم من کتاب های مفهومی رو خیلی متوجه نمیشم و خستم میکنه با اینکه چند تا خوندم  میشه یسری کتا ...

یه دونه از اونا که خستت کردن رو بهم میگی بدونم چه تیپی هستن؟ تا از اونا بهت پیشنهاد ندم. بعد بهم بگو داستانی دوست داری عزیزم؟