2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.با.مادرشوهرم.زندگی.میکنم.مطمئنم از.وقتی بچه به دنیا بیاد 24 ساعت پیشمه.دوست ندارم اصلا خیلی ناراح ...

نگم برات از اون روزایی ک مادرشوهرم میومد فیکس پایین تخت 6 ساعت تموم مینشست زل میزد ب من و بچه 

منم اصلا باهاش حرف نمیزدم ... همینجوری فقط زل بود 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
مادرتون یا خواهرتون نمیتونن بیان پیشتون سر زایمان اولتون هم همین شرایط رو داشتین

مامانم دوماهه کمرش رو عمل کرده پیچ و مهره گذاشته راه بزور میره خواهرم هم پیش دانشگاهی هست مامانم خیلی سخت راضی شده بیاد خونمون اونم فکر نکنم خیلی دوون بیاره زود میره تازه میاد هم که کاری نمیتونه بکنه

کاش مردا یکم درک میکردن منم خیلی الان زودرنج شدم شوهرم هم همش ناراحت میشه از دستم الان باید حداقل ی ...

ن میگن وظیفته چیکارمیکنی مگه یه بچه نگه میداریا ....همش عصبیم از دستش...جاشوهم جدا کرده ک راحت بخوابه نمیدونه ک من با بچه ای ک تا صبح بیداره و نغ میزنه جی میکشم

امان از چرخ و فلک روزگار ......زمین گرده ....حواست باشه

والا من اولیم رو زاییدم خودم روپا بودم.مادرشوهرم اینا بودن ولی بخدا چلمنگ تر از من بودن...بچم ۱۵ رووووز از گرسنگی گریه میکرد و نمیفهمیدیم...شیرم حجم داشت قوت نداشت...حالا من اولیم بود تو مادرشوهر ک ۴تا زاییدی و شیر دادی چرا متوجه نشدی؟؟؟؟خدا خیر بده خواهر شوهرم رو...اون فهمید و شیرخشک دادیم بچه سیر  شد.روز ۶ من پاشدم براشون غذا درست کردم...چ بهتر ک نباشن...منم فروردین یا اردیبهشت زایمانمه...با ی بچه ی ساله...خدا هست و تاب و توانشم قطعا میده...از الان ناله نمیتونم و سخته سر نده...بگو میتونم و میشه...فکر مشکلات احتمالی و چاره اشون رو از حالا بکن ک اونموقع غافلگیر نشی.

امشب من داشتم ب چی فکر میکردم بگم خنده ات میگیره  

داشتم فک میکردم نی نی پی پی کنه من دارم اونو عوض میکنم پسرم بیاد بخواد دست ب پوشک کثیف اون بزنه من چ کنم؟؟؟؟آخه قربونش برم فووووووضولللم هستا...

ن ک فک کنی دور و برم آدم نیستا...ما بالاییم مادرشوهرم اینا پایین تو خونه ویلایی منتها من نمیخوام ازشون کمک بگیرم ب خاطر تبعات بعدیش...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
نگم برات از اون روزایی ک مادرشوهرم میومد فیکس پایین تخت 6 ساعت تموم مینشست زل میزد ب من و بچه  ...

وایی چه بد  میفهممت

روزایی که در انتظار.منن

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

من ده روزه زایمان کردم سزارین و بعدش یه راست از بیمارستان اومدم خونه مامانم خیلی تاثیر داره تو روحیه آدم مخصوصا که من خواهرام هم‌دورم‌ هستن .بهتره تنها نباشید چون امکان داره افسرده بشید عزیزم

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
وا چه عجیبین شماها چرا شوهرت اینجوره یعنی هیچکسو نداری باهات بیاد بیمارستان حداقل به پرستار بگیر

نه ما عجیب نیستیم روزگار بعضی وقتا خیلی بازی در میاره 

شوهرم باهام میاد ولی خب نسبت به زایمان اولم شرایطم خیلی متفاوته

مامانم دوماهه کمرش رو عمل کرده پیچ و مهره گذاشته راه بزور میره خواهرم هم پیش دانشگاهی هست مامانم خیل ...

خواهرت فقط دو روز تو بیمارستان هم بیاد، خوبه.

بهش بگو من باردارم زائو م، پنج روز بیا دربست کمک م، برات دعا میکنم مطططططمئن باش خدا سر کنکور یا تو زندگی برات ده برابر جبران می‌کنه

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
مامانم دوماهه کمرش رو عمل کرده پیچ و مهره گذاشته راه بزور میره خواهرم هم پیش دانشگاهی هست مامانم خیل ...

واقعا سخته مامان منم دیسک گردنش عود کرده خیلی اذیت میشه عزیزم پرستار بگیر اگه نتونستی از همسرت کمک بگیر ولی اینو بدون خدا برات آسونش میکنه امیدوارم زایمان راحتی داشته باشین و نی‌نی رو به سلامتی بغل بگیرین عزیزم

والا من اولیم رو زاییدم خودم روپا بودم.مادرشوهرم اینا بودن ولی بخدا چلمنگ تر از من بودن...روز ۶ من پ ...

سزارین خییییییلی فرق داره

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
من ده روزه زایمان کردم سزارین و بعدش یه راست از بیمارستان اومدم خونه مامانم خیلی تاثیر داره تو روحیه ...

سر اولی مامانم تا ۱۰ روز بود بعدش من رفتم خونشان تا ۴۰ روز میومد حموم میبرد الان مریضه چه کنم