2777
2789

نبایدبرمیگشتی ومیبخشیدیش 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علت برگشتتون چی بود؟

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

تو شرایط تو قرار نگرفدم ان شاء الله هیچ وخ قرار نخاهم گرفد😟💔جای تو نبودم و نیستم قضاوت کنم عزیزم💔😣ولی شوهرت بت خیانت کرده چرا هنو باهاشی😪خیانت جیگرو میسوزونه دل ک جای خود داره😟💔

مَرد اونِه که نَذاره تَرس از دست دادنِشو‌ داشتِه باشی!🐾✨☘

اگه قصد زندگی داری و قصد طلاق نداری بشین زندگیت بکن فکرای بددهم دور کن از خودت بیشتر ب خودت برس واهمیت بده کم محلی کن ب همسرت اگه قبلا زیاد محبت کردی ولی اگه سرد بودی اونقدرر محبت کن ک خجالت بکشه و سمت کسی نره

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

ماجرای خیانت واسه یکسال پیشه ولی فراموش نکردم الان سر موضوع دیگه رفتم 

توبه گرگ مرگ هست خودخوری هم نکن ارزش نداره میبینی تحمل نمیکنی اذیت میشی ادم نمیشه فقط ترکش کن جونتوخلاص کن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔