2777
2789
عنوان

خانما كى سيب ممنوعه از شبكه اصلى تركيه ميبينه؟بيايد ببينم😀

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميدونستم ممنون گفتى

من هنوز نمى دونم اسم شوهر بهار چيه دقيقا😅

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

اره ديگه زيادى كنه بازى دراورد

ولى چقدر بدشانسه اين دختر همش ادماى بدجنس به تورش مى خورن

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
تكرارش چي شبا نميتونم ببينم

همین الان ۲، ۳تا قسمتش رو داشت نشون میداد تا اونجا که دیشب نشون داده بود .

رو پیشونی فرشته ها نوشته هرکی دختر دار جاش وسط بهشته  👱‍♀️🌌

خیلی بد میشه تو جم.. صدای خودشون و لحن خودشون خوبه من همیشه همه سریالارارو تو خوده ترکیه میبیم یاساک الما هم تو ترکیه میبینم که از قراره معلوم ییلدیزم از برنامه درمیاد

خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین

ییلدیز و‌چاتای ازدواج میکنن .ییلدیز و اندر و شاهیکا یه مدت میفتن زندان.اندر و شاهیکا باهم همدست میشن تا ییلدیز رو اذیت کنن .و...... راستی شاهیکا و اندر خیلی فقیر میشن 

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...

ییلدیز و چاتای با هم بدون اینکه به مادرا و پدرشون بگن ازدواج کردن، راستی می‌دونین دیگه چاتای پسر حسنعلی هست؟

زهرا، ییلدیز و اندر و شاهیکا رو ازشون شکایت کرد و زندان افتادن ولی حسنعلی مجبورش کرد شکایتش رو پس بگیره چون ییلدیز عروسش شده و آبروی اونم در خطر بود، از طرفی با جلب اعتماد اندر و شاهیکا سهامشون رو ازشون گرفت و وقتی از زندان اومدن بیرون دیگه راهشون نداد، حسنعلی به ییلدیز هم اولتیماتوم داد که به اندر و شاهیکا کمک نکنه وگرنه براش بد میشه

اینطوریه که اندر از ییلدیز هم کینه گرفته الان و با شاهیکا فعلا دست به یکی کردن تا هم سهامشونو پس بگیرن و هم از ییلدیز انتقام بگیرن!