2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه تو عروسیم گذاشتم قربونی کنن نه برای بچه ام اجازه میدم من معتقدم نباید یه خون بیخود ریخته شه پدربزگ مادربزرگاشو قانع کردم براش درخت بکارن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

والا ما قربونی نکردیم.ولی اطرافیان دیدم بعضیا گوسفند قربونی میکنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

اگه از نظر هزینش میگی میتونی خروس قربونی کنی عزیزم.. بعدم بدش به فقیر.... مهم خون ریخته. حالا حتما که نباید گاو و گوسفند باشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منظورت عقیقست؟ فک کنم باید روز هفتم انجام بدین یه دعای مخصوص داره خودتونم نباید از گوشتش بخورین باید بدین نیازمند. خب تو روایات اومده برا رفع قضا و بلا از نوزاده توصیه بهش زیاده اونقدر که اگه والدین نتونستن بچع که بزرگ شد خودش میتونه برا خودش انجام بده

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
منظورت عقیقست؟ فک کنم باید روز هفتم انجام بدین یه دعای مخصوص داره خودتونم نباید از گوشتش بخورین باید ...

نه منطورشون زمانیه که نوزتد از بیمارستان با مادر میاد خونش... فردای زایمان

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من نه تو عروسیم گذاشتم قربونی کنن نه برای بچه ام اجازه میدم من معتقدم نباید یه خون بیخود ریخته شه پد ...

نظر شما محترم🌹 ولی واقعا خانواده هایی هستن که ماه به ماه گوشت نمیخورن، چه اشکالی داره گوسفند قربونی کنی بین 

خانواده های فقیر پخش کنی تا بچه هاشون حداقل دو وعده غذای خوب بخورن

ممنون از همگی. آخه بعضی ها میگن اگه خونی ریخته نشه خدایی نکرده بلا سر بچه میاد میگم پس اگه اینطوری باشه تمام غیر مسلمانها که اعتقادی به این مسئله ندارن باید همه مشکل دار و ناقص باشن. از طرفی هم از بچگی عادت کردیم به این مسائل به خاطر همین دو دل شده بودم

ممنون از همگی. آخه بعضی ها میگن اگه خونی ریخته نشه خدایی نکرده بلا سر بچه میاد میگم پس اگه اینطوری ب ...

اگه واقعا در توانت هس قربونی کن برا بچت و پخش کن بین ندارها، دعای اونا پشت بچت هس اگه نه که یه خروس ببر.

بخدا ثواب داره به این بهانه به چند خانواده کمک کنی