2777
2789
عنوان

خونمون پر سوسک شده چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19440 بازدید | 23 پست

ببین فقط خمیر امحا بخر اگه درست گفته باشم دوستمم داشت خونشون من میرفتم خونشون استرس سوسک داشتم .گفت از وقتی این خمیره گذاشتن نابود شد اصلا هم گفت ضررر برا انسان نداره سوسکه میخوره خفه میشه ی همچین چیزی گفت

ما هم تو اشپزخونه جدیدا داریم دیروز اسپری کامن زدیم و رفتیم بیرون تاشب از دیشب تا الان تمام وسایل آشپزخونه رو شستم و ۱ ساعت پیش تمام شد امیدوارم ریشه کن بشن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خب بعدش ک زدی باید بریزی بشوری ظرفارو ولی علاجه واقعا

یعنی سم رو بزنیم بعد چن ساعت بشورمش اثر میکنه چون تو این اوضاع کرونا جایی هم نمیشه رفت گفتم قبل خونه تکونی یه فکری بکنم بعدش خونه رو تمیز کنم دیگه تخماشونم نمونه

خدایا شکرت
یعنی سم رو بزنیم بعد چن ساعت بشورمش اثر میکنه چون تو این اوضاع کرونا جایی هم نمیشه رفت گفتم قبل خونه ...

اسپری هست 

اسپری کن داخل کابینتا گوشه ها کلا زیر کابینت سقفش 

بعدا خودشون میزنن بیرون میمیرن 

بعدش بریز بیرون پاک کن سوسک مرده هارو جم کن 

داخل کابینتارو پاک کن 

ظرفارم بشور 

ولی روز اول نشور برای مکم کاری دو روز این کارو انجام بده کامل ریشه کن میشن 

سوسک جایی که رطوبت زیاد باشه ، زیاد میشه  تو طول روز در یا پنجره خونه رو باز بزارید که هوا در ...

سعی میکنم خونه رو‌تمیز نگه دارم هیچوقت ظرف کثیف نمیزارم اجاقمو بعداز آشپزی تمیز میکنم ولی انگار روز به روز زیاد میشن اطراف سینک رو با دستمال خشک میکنم 

خدایا شکرت
سعی میکنم خونه رو‌تمیز نگه دارم هیچوقت ظرف کثیف نمیزارم اجاقمو بعداز آشپزی تمیز میکنم ولی انگار روز ...

شما روزایی که هوا خوبه در یا پنجره رو باز بزارید ۹۰ درصد حل میشه 

زیاد شدن سوسک به تمیزی یا کثیفی زیاد ارتباط نداره 

زاد و ولد سوسک جایی که رطوبت داره زیاده 

یدونه تخم میکنن سی چهل تا بچه داره 

مطمئن باشید دلیلش همیناس 

یا گوشه لوله فاضلاب سینک یا روشویی بازه و از چاه میان 

یا کفشور ها توری نداره از اونجا میان 

اینا دلیلاش میتونه باشه 

شما چک کنید 

به احتمال زیاد از بین میرن

°° کاربر آقا  °° ... انجام کار درست هیچوقت اشتباه نیست ...
شما روزایی که هوا خوبه در یا پنجره رو باز بزارید ۹۰ درصد حل میشه  زیاد شدن سوسک به تمیزی یا کث ...

کفشور هامون توری دارن ولی زیر سینک‌و روشویی رو‌ دقت نکردم باید بگم‌شوهرم چک کنه ممنون از راهنماییت

خدایا شکرت
کفشور هامون توری دارن ولی زیر سینک‌و روشویی رو‌ دقت نکردم باید بگم‌شوهرم چک کنه ممنون از راهنماییت

خواهش

°° کاربر آقا  °° ... انجام کار درست هیچوقت اشتباه نیست ...