2777
2789
منم نمی دونم والله! من فکر می کنم خیلی از خیانت ها اصلا صداش در نمی آد، شاید فوقش به مشاور و یکی دو ...

خب بلاخره نزدیکهای آدم که رفت و آمد داریم یا دوستها که حرف میزنیم از زندگیمون و درد دل میکنیم ادم میفهمه اگر مشکل داشته باشن یا خیانت یه چیزی به گوش ادم میخوره

ما جدایی داشتیم دو تا از دخترخاله هم و چند نفر از فامیل و دوستان ولی هیچ کدوم خیانت نبود علتش یا اطرافیانم بودن که با همسرشون مشکل داشته باشن پیشم درد دل کرده باشن ولی تا حالا خیانت نشنیدم حس میکنم الان انقدر مرد و زن درگیر کار و اینکه بتونن تو این شرایط بد اقتصادی زندگیشون پیشرفت کنه هستند دیگه وقتی برا این چیزها نمیمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بلاخره نزدیکهای آدم که رفت و آمد داریم یا دوستها که حرف میزنیم از زندگیمون و درد دل میکنیم ادم می ...

شما کدوم شهر زندگی می کنین؟ من فکر می کنم تو شهرهای کوچیکتر خبرها سریعتر پخش می شه، ولی تو شهرهای بزرگ اگه خیلی تابلو نکنن ممکنه واقعا کسی نفهمه

شما کدوم شهر زندگی می کنین؟ من فکر می کنم تو شهرهای کوچیکتر خبرها سریعتر پخش می شه، ولی تو شهرهای بز ...

اره درسته قطعا اینم تاثیر داره خصوصا برای فامیل دور یا دوستهایی که کمتر آدم رفت و آمد داره

من اصفهانم