2777
2789
کلا خیانت خیلی کمه.نمیدونم شما چجوری زیاد میبینید. اصلا ملاکتون این سایت نباشه چون زیادی بزرگ میکنن ...

تقریبا زیاد

چون خواهرم مشاورست اکثر پرونده هاش دلیل اصلیش خیانت یکی از زوجین هست 

مجرد هم بودم مردهای متاهل بهم پیشنعاد دوستی میدادن 

هم خودم هم دوستان مجرد دیگم 🙄😏 با اینکه ظاهری ساذه داشتیم ینی معمولی ، محیط کاریم مردونه بود رشتم مهندسیه 

از استاد دانشگاه‌بگیر تا همکار و همکلاسی 😑 ولی خب نمیشه به همه نسبت داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خیانت خیلی کمه.نمیدونم شما چجوری زیاد میبینید. اصلا ملاکتون این سایت نباشه چون زیادی بزرگ میکنن ...

نه اتفاقا من از خود جامعه شنیدم. از آدمهایی هم شنیدم که اصلاااا فکرشو نمی کردم! شما از کجا می گین کمه؟

نه اتفاقا من از خود جامعه شنیدم. از آدمهایی هم شنیدم که اصلاااا فکرشو نمی کردم! شما از کجا می گین کم ...

من فقط چون زیاد ندیدم میگم.

فقط یه چیزایی میشنوم که صحت داره یا نه رو نمیدونم ولی اینو میدونم که هرچی فقر و مشکلات بیشتر بشه،خیانت و کلا جرم هم بیشتر میشه که شما هم حتما موافقید و الانم که وضع مملکت...

تقریبا زیاد چون خواهرم مشاورست اکثر پرونده هاش دلیل اصلیش خیانت یکی از زوجین هست  مجرد هم بود ...

خواهرت آمار نداره از شیوع خیانت؟ مثلا از یه مرجع رسمی تر؟

تو خانم ها بیشتر دید یا آقایون؟

خوش به حالت که ندیدی 

یعنی واقعا انقدر که تو نی نی سایت میگن زیاده؟

من فقط از بستگان دورمون یه مورد داشتیم که جدا شدن البته از اول هم با هم سنخیت نداشتن و جدا نمیشدن جای تعجب داشت و پسره میخواست جدا بشه دختره نمیخواست و بعدش دختره میگفت پسره خیانت کرده پسره هم میگفت دروغ میگه حالا دیگه راستشو نمیدونم در هر صورت سه ساله جدا شدن

من فقط چون زیاد ندیدم میگم. فقط یه چیزایی میشنوم که صحت داره یا نه رو نمیدونم ولی اینو میدونم که هر ...

من به نظرم هر چی وضع مالی شوهره بدتر باشه زنه بیشتر احتمال داره خیانت کنه، و هر چی وضع مالی اش بهتر بشه خودش!

خواهرت آمار نداره از شیوع خیانت؟ مثلا از یه مرجع رسمی تر؟ تو خانم ها بیشتر دید یا آقایون؟

اللن بخاطر جواقتصادی و عدم پشتوانه مالی ، زن ها معمولا میسازن و میمونن ولی مردها کمتر تن به سازش در مقابل خیانت میدن ، برای همین تعداد مراجعینی که بخاطر خیانت در حال جدایی هستن ، بیشتر خیانت زن هست و در ظاهر میگه زنان خاین ترن ، ولی خب دلیل اصلیش اینکه مردها وقتی خیانت میکنن زناشون کمتر جدا میشن 

یعنی واقعا انقدر که تو نی نی سایت میگن زیاده؟ من فقط از بستگان دورمون یه مورد داشتیم که جدا شدن الب ...

منم نمی دونم والله! من فکر می کنم خیلی از خیانت ها اصلا صداش در نمی آد، شاید فوقش به مشاور و یکی دو تا از نزدیکاشون بگن

من به نظرم هر چی وضع مالی شوهره بدتر باشه زنه بیشتر احتمال داره خیانت کنه، و هر چی وضع مالی اش بهتر ...

مثلا چند وقت قبل گفت ۸۰ تا پرونده داریم این شعبه تو یه مدت کوتاه ، ۵۰ تاش خیانت زن بود 😑