2777
2789
عنوان

کیا پسر نوجوون دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرم ۱۵سالشه . اونم خیلی عصبی و بداخلاق شده باهاش مداراکنید خیلی دعواش نکنید کتک ک اصلا دست روش ب ...

والا مدارا می کنم،ولی با اینکه می دونم طبیعه ولی خیلی دلم  میشکنه

چیکار می کنین؟

بابام‌کتکش میزنه😐🤦‍♀️

ولی یجور نمیزنه ک ردش بمونه ها یا کبود شه.میزنه پشتش

باید بری روانشناس یا کتاب بخونی راهکار میدن بهت

خیلی سخته کنترلشون درکت میکنم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
کاش قهر می کرد،هنش زور میگه

اینم خیلی عصبی شده 

بعضی روزها آنقدر میره تو مخم که میخوام گریه کنم

واقعا سن بدیه خدا خودش کمک کنه

دیگه این کرونا و توخونه موندنشون هم شده غوز بالا غوز

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

سلام عزیزم پسرم چهارده ساله است دقیقا همین طوری عصبی تندخو  با برادرش تند برخورد می کنه بعضی اوقات با صدای بلند با من برخورد می کنه ولی من از راه دوستی باهاش وارد میشم و باهاش صحبت می کنم این روزها می گذره نگران نباش

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه