2777
2789
عنوان

کیا پسر نوجوون دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2222 بازدید | 42 پست
بابام‌کتکش میزنه😐🤦‍♀️ ولی یجور نمیزنه ک ردش بمونه ها یا کبود شه.میزنه پشتش باید بری روانشناس یا ...

کتک میزنین بچه رو؟؟؟؟؟

تبریک میگم تمام اینده و بزرگسالیشو نابود کردین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتک میزنین بچه رو؟؟؟؟؟ تبریک میگم تمام اینده و بزرگسالیشو نابود کردین 

به من چه مگه من میزنم یا الان بابای من تو سایته؟؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

تفاوت سنی من وپسرم 16ساله خیلی شبیه خواهر و برادرا بحث می کنیم بعد هر دو آروم میشیم 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
خدا کنه،پسر منم با برادر کوچکش بد اخلاقی می کنه

ناراحتی نکن ،،،همه چی خوب میشه

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
تفاوت سنی من وپسرم 16ساله خیلی شبیه خواهر و برادرا بحث می کنیم بعد هر دو آروم میشیم 

مال من وپسرم هم پونزده ساله خیلی صمیمی هستیم هر حرفی رو بهم می گه ولی خیلی رو مخه همش زور می گه 

اره ماهم سن شون حساس حواست باشه سمت سیگاراینا قلیون نره چون تو این سن براشون تازگی داره لذت میبرن&nb ...

نه صمیمی هستند با من وباباش ،فقط پرخاشگر ویکدنده شده ،بعضی وقتا از بس حرصم میده قایمکی گریه می کنم،بیشتر اوقات سعی می کنم حرفاش و رفتاراشو ندیده بگیرم ولی وقتی کاسه صبرم لبریز میشه مثل خودش سرش داد می زنم ولجبازی می کنم ولی بدتر میشه

نه صمیمی هستند با من وباباش ،فقط پرخاشگر ویکدنده شده ،بعضی وقتا از بس حرصم میده قایمکی گریه می کنم،ب ...

همه حرفاتونو صمیمانه و باشوخی بگید 

کلا تو این سن خیلی رو مخ و غیرتین