مامانم رفته بود عزاداریه پدر جاریش و الان دو روزه که اومده همش میگه چقد رفتارش زشت بود که ما رفتیم عزاداریه پدرش بهمون نگفت خوش اومدین زحمت کشیدین اومدین! نیومد پیشوازمون و فلانو بهمان منم هی بش میگم مامان اون پدرش فوت کرده بود! تو چه انتظاری داری ازش تو باید میرفتی میگفتی تسلیت میگم عزیزمو فلان اونوقت میگی اون تشکر نکرد؟؟ ایا من اشتباه میگم؟
بقول معروف ک میگن مادر مردمون یطرف دولا راست شدنمون جلو مردمم یه طرف
من نمیدونم واقعا چ انتظاری دارن... مادرت ببخشید جاری بازیش گل کرده ووگرن ببخشید احترامه و وظیفه دیگرانه ک برن مراسم و تسکین خانواده متوفی باشن نباید ازشون تشکر بشه
میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به مامانت بگو دست بردار از این کارت،زمین بدجور گرده،پدر برا دختر بزرگترین ادمه توزندگیشه یعنی یه پشتوانه خیلی بزرگه،بگو کم جاری بازی دربیار،،دنیا دوروزه بزار خوب باشی
ميگفتي مراسم تولد كه نبوده. عزا بوده شما ميامدي كنار من و از من دلجويي ميكردي همين الان زنگ بزن بگو& ...
😂😂 حالاااا جالبه. جاهای دیگه رو نمیدونم ولی تو اصفهان وثتی یکی فوت میکنه، همه میان دونه دونه تو مسجد با صاحب عزا تسلیت میگن. مادرشوهر من میومد همینجوری وایمیساد جلوی ما تا من برم بهش سلام کنم. فامیلا میگفتن وا چرا مادرشوهرت اینطوری میکنه.... تقصیر خودمه زیادی که لی به لالای یکی بزاری همین میشه!!!
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم