2777
2789
عنوان

از کسی که پدرش مرده چه انتظاری دارید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 37 پست

اون موقع ادم اصلا توحال خودش نیست وقتی ی عزیز از دست میده-مجلس شادی ک نیست -من ی عموی جوون داشتم ک مث داداش بودبرام پارسال ناباورانه فوت کردتو30سالگی-اصلاتومجلس واقعاخیلیامیومدن درست متوجه نبودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی  غم از دست دادن والدین ب حدی سخته که طرف تا یه مدت ب زندگی عادی برنمیگرده  ماد ...

اصلا نمیدونم مامانم چه فکری میکنه اینارو میگه! بخدا اگه خودش بود زبونم لال البته حتی تواناییه سر خاک رفتن هم نداشت

خب درسته ادم توی حال هوای خودش نیس ولی ی سلام و تشکر وقتی نمیگیره

اونم جاری

من با مادرت موافق ترم

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

مادرشوهر منم تو فوت بابام رفته بود گفته بود چرا تو مسجد نیومد کنار من بشینه!!! من پدرم فوت کرده باید ...

واقعا خیلیا تا تو اون موقعیت قرار نگیرن به درکش نمیرسن

بعضی میتونند مدیریت کنند احساساتشونو و خوش امدو و تشکر میکنند

ولی بعضی هم نه و نباید مقصر دونست طرف عزادارو

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
مادرشوهر منم تو فوت بابام رفته بود گفته بود چرا تو مسجد نیومد کنار من بشینه!!! من پدرم فوت کرده باید ...

ميگفتي مراسم تولد كه نبوده. عزا بوده شما ميامدي كنار من و از من دلجويي ميكردي همين الان زنگ بزن بگو 

نميگي شمارشو بده من بزنگم زنيكه پرو و پر ادعا