2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

282 بازدید | 13 پست

دوستان من قصد دارم میکرو بلیدینگ کنم ابرومو،بعد هفته ی بعدم قراره برم شهرستان طولانی مدت بمونم بنظرتون تو یه هفته زخم و ایناش خوب میشه؟اصلا میکرو خوبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خالم زده بودخیلی زشت بود پشیمون شد⁦☹️ شما اگه میخای بزنی بروجای خوب .یک هفته هم بنظرم خوب بشه

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
اگ خوش زخم باشی و هی پماد بزنی اره خوب میشه. میکرو خیلی هم عالیه من دو سال پیش زدم هنوز داخل ابروهام ...

من ابروهام افتادس میخوام مدلشم عوض بشه ینی انتهاش یه کم بره بالا و بلندتر بشه بنظرت خوب میشه؟

من ابروهام افتادس میخوام مدلشم عوض بشه ینی انتهاش یه کم بره بالا و بلندتر بشه بنظرت خوب میشه؟

نمیدونم عزیزم بشین داخل اینترنت مدل ببین که ب ابروهات و چهرت بیاد .چن تا مدل قشنگ پیدا کن. بعد نشون آرایشگر هم بده بگو هر کدومش ک بیشتر ب صورتم میاد رو انجام بده. ب نظر من ک میکرو بهتر از هاشور و تتو و سایه و اینجور چیزاس هم خیلی طبیعی درمیاد هم خیلی شیک و قشنگه.

زندگیم دخترم آوا